Două pistoale şi zeci de cartuşe, găsite de un bărbat din Strehaia care îşi renova acoperişul casei

Zeci de cartuşe cu glonţ şi două pistoale, unul presupus a fi confecţionat artizanal, au fost descoperite de un bărbat care îşi renova acoperişul casei din Strehaia, judeţul Mehedinţi. Acesta a anunţat Poliţia, fiind demarată o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

43558 afișări
Imaginea articolului Două pistoale şi zeci de cartuşe, găsite de un bărbat din Strehaia care îşi renova acoperişul casei

Zeci de cartuşe cu glonţ şi două pistoale au fost găsite de un bărbat din Strehaia care îşi renova acoperişul casei

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Mehedinţi, un bărbat de 65 ani din Strehaia a anunţat că, în timp ce renova acoperişul locuinţei, a găsit mai multe elemente de muniţie şi două pistoale a căror provenienţă nu o cunoaşte.

„Specialiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat 84 cartuşe cu glonţ calibru 5,6 mm, un încărcător de pistol în interiorul căruia se aflau 3 cartuşe cu glonţ calibru 9 mm, 17 cartuşe cu glonţ calibru 7,62 mm, 23 capse nepercutate, precum şi două pistoale, unul posibil să fie confecţionat artizanal. Poliţiştii au ridicat întreaga cantitate de muniţie si cele două arme în vederea continuării cercetărilor sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia”, se arată în comunicatul citat.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând să fie dispuse măsuri pentru a se stabili provenienţa elementelor de muniţie si armelor.

Deocamdată nu se ştie care este vechimea armelor şi a muniţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici