Dragnea cere Comisiei SRI să analizeze activitatea directorului SRI, Eduard Helvig, în legătură cu ultimul protocol

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că social-democraţii i-au cerut ”foarte ferm” lui Claudiu Manda să analizeze ”cu celeritate”la Comisia de control SRI activitatea directorului Serviciului Român de Informaţii, Eduard Helvig, în legătură cu ultimul protocol semnat de acesta.

710 afișări
Imaginea articolului Dragnea cere Comisiei SRI să analizeze activitatea directorului SRI, Eduard Helvig, în legătură cu ultimul protocol

Dragnea cere Comisiei SRI să analizeze activitatea directorului SRI, Eduard Helvig, în legătură cu ultimul protocol

”În grup s-a discutat de şi i s-a cerut foarte ferm dlui Claudiu Manda să analizeze cu celeritate la comisie activitatea dlui director Helvig în legătură cu ultimul protocol, de care comisia nu a fost informată”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că serviciile de informaţii şi legile trebuie să se modernizeze, în contextul proiectului înfiinţării Agenţiei Naţionale de Interceptare.

”Am discutat ca schimbarea legislaţiei privind securitatea naţională să purceadă rapid. Acolo se va discuta şi despre posibilitatea înfiinţării acelei agenmţii. Eu nu am o idee proastă despre înfiinţarea agenţiei naţionale de interceptări. Eu vreau să înceapă aceste dezbateri şi vreau să închidem, pentru că discutăm de nişte structuri care au ieşit din matcă, indiferent ce comunicate se dau, au ieşit din matcă”, a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici