Dragnea, femeilor din PSD, despre dosarul la DNA: Mă ţin tare în continuare, nu am cum să cedez

Vicepremierul Dragnea a declarat, la Conferinţa Femeilor Social-Democrate de la Iaşi, referitor la dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA, că se ţine "tare" şi că nu are cum să cedeze întrucât e nevinovat, asigurând că în următoarele campanii electorale va "lucra mai bine ca până acum".

211 afișări
Imaginea articolului Dragnea, femeilor din PSD, despre dosarul la DNA: Mă ţin tare în continuare, nu am cum să cedez

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat, sâmbătă, la Conferinţa Naţională a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, care are loc la Casa de Cultură din Iaşi, el mulţumindu-le participantelor pentru încurajări şi sprijin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vă mulţumesc mult celor care m-aţi sunat şi mi-aţi transmis încurajări. Mă ţin tare în continuare şi pentru că am sprijinul dumneavoastră, dar şi pentru faptul că nu am cum să cedez când discutăm despre nevinovăţie sută la sută. Se pune sub semnul întrebării dreptul cetăţenilor de a vota. Vă asigur că şi în cele două campanii electorale de anul viitor vom lucra mai bine ca până acum", a afirmat Dragnea.

La evenimentul de la Casa de Cultură din Iaşi participă peste o mie de femei, membre ale organizaţiilor de femei din PSD, iar la deschiderea conferinţei au fost prezenţi şi premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului.

Dosarul a fost adus luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, urmând să fie înregistrat la instanţă şi să se stabilească un prim termen de judecată, după repartizarea aleatorie la un complet de la Secţia penală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici