Dragnea: MAI are de ce să fie mândru. De când este Oprea la conducere, se întâmplă lucruri bune

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marţi, la bilanţul MAI, că acest minister are de ce să fie mândru şi a spus că, de când este condus de Gabriel Oprea, s-a observat o schimbare profundă şi se întâmplă lucruri bune.

226 afișări
Imaginea articolului Dragnea: MAI are de ce să fie mândru. De când este Oprea la conducere, se întâmplă lucruri bune

Gabriel Oprea (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Ca vicepremier care are acces la puţin mai multe informaţii, vă pot spune cu certitudine că Ministerul de Interne chiar are de ce să fie mândru", a declarat Liviu Dragnea, precizând că, de când la conducerea acestei instituţii se află Gabriel Oprea, se întâmplă lucruri bune, iar ministerul funcţionează din ce în ce mai bine.

Dragnea a mai spus că, de când vicepremierul Gabriel Oprea conduce acest minister, s-a observat o schimbare profundă, atât în modul în care se coordonează structurile din minister, cât şi cu alte instituţii din afară.

Liviu Dragnea a mai spus că o reacţie a scăderii infracţionalităţii a reprezentant-o creşterea respectului populaţiei pentru această instituţie, acesta fiind "unul dintre cele mai importante obiective ale instituţiei".

"Faptul că 95% din români au percepţia că nu se simt ameninţaţi, că se simt în siguranţă, acest lucru înseamnă că muncă dumneavoastră nu este în zadar", a mai spus Dragnea.

Vicepremierul a spus că, din toate semnalele pe care le primeşte din relaţia cu aleşii locali, din ce în ce mai mulţi primari transmit că au o relaţie bună cu structurile din cadrul Ministerului de Interne.

"Eu cred că în fiecare zi avem eroi care previn evenimente nedorite şi nu mai devin ştiri, breaking-news-uri", a mai declarat Liviu Dragnea, referindu-se la activităţile angajaţilor MAI în ajutorarea comunităţilor şi în salvarea vieţilor oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici