Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, va fi eliberat condiţionat

Fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, va fi eliberat condiţionat, conform unei decizii luate vineri de Tribunalul Dâmboviţa.

519 afișări
Imaginea articolului Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, va fi eliberat condiţionat

Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, va fi eliberat condiţionat (Imagine: Catalina Filip/Arhiva Mediafax Foto)

În 20 februarie, Judecătoria Găeşti a admis cererea lui Cioflină de eliberare condiţionată, decizia fiind contestată de procurori.

Vineri, Tribunalul Dâmboviţa a respins contestaţia, astfel că fostul şef al Statului Major General, încarcerat la Penitenciarul Găeşti, va fi pus în libertate.

Fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, condamnat şi el la doi ani de închisoare în acelaşi dosar, a fost eliberat, tot condiţionat, la sfârşitul lunii februarie.

Al treilea condamnat din dosar, Gigi Becali, este încarcerat la Poarta Albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici