Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că problemele sociale din ţară nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru, apreciind că deciziile luate, deşi dureroase, sunt corecte.

14 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru

Elena Udrea susţine că problemele sociale nu sunt cauzate de activitatea vreunui ministru (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebată dacă crede că după ultimele proteste ar trebui schimbat vreun ministru din cabinetul condus de Emil Boc, Elena Udrea a spus că nu crede că este o problemă activitatea vreunui ministru.

"Nu este o problemă de activitate a unui ministru. Nemulţumirile sunt cauzate de problemele economice cu care se confruntă ţara, deciziile sunt corecte, ştiam de la început că deciziile vor fi dureroase pentru populaţie, deci nu activitatea unui ministru a cauzat aceste probleme, ci ceea ce s-a întâmplat de 20 de ani în România şi faptul că această criză economică este pe plan mondial, nu numai în ţara noastră", a spus Udrea.

Ea a adăugat că aceste decizii, care sunt dureroase în acest moment şi care se repercutează asupra angajaţilor din sistemul bugetar, sunt cele corecte.

"Numai în felul acesta lucrurile se pot îndrepta şi numai aşa putem vorbi de o însănătoşire şi o echilibrare a cheltuielilor în felul în care se stabilesc în bugetul nostru, sperăm ca de la anul să se echilibreze acest buget şi să începem să cheltuim cât producem", a afirmat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici