Elodia Ghinescu, declarată oficial dispărută

Judecătoria Braşov a admis, joi, cererea de declarare pe cale judecătorească a dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, ultima zi în care a fost văzută aceasta fiind data de 30 august 2007, conform declaraţiilor soţului acesteia, poliţiştul Cristian Cioacă.

443 afișări
Imaginea articolului Elodia Ghinescu, declarată oficial dispărută

Elodia Ghinescu, declarată oficial dispărută

"Instanţa s-a pronunţat astăzi (joi - n.r.) şi a admis cererea noastră de declarare a dispariţiei pe cale judecătorească. Ultima zi în care se consemnează ultimele ştiri despre Elodia Ghinescu este data de 30 august", a declarat avocata familiei Ghinescu, Marinela Radu.

Poliţistul Cristian Cioacă, suspectat în continuare de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a declarat la termenul din 5 februarie în faţa magistraţilor Judecătoriei Braşov, că ultima dată a văzut-o pe Elodia în 30 august 2007, la ora 8.00, iar de atunci nu a mai luat legătura şi nu a mai fost contactat niciodată de aceasta. El a spus că, în dimineaţa respectivă, Elodia Ghinescu nu a discutat cu el şi nu i-a spus unde se duce.

"Aceasta este faza prealabilă pentru declararea pe cale judecătorească a morţii avocatei Ghinescu, însă abia după patru ani de la ultimele ştiri că Elodia ar fi în viaţă", a explicat Marinela Radu.

Potrivit sursei citate, Cioacă urmează să fie audiat, vineri, la DICOT Braşov, în dosarul violării corespondenţei prin email a soţiei sale.

Citeşte şi:

Cioacă va fi dus cu mandat la procesul de declarare a dispariţiei Elodiei Ghinescu

Cazul avocatei dispărute, trimis la Parchetul General

Poliţistul Cristian Cioacă a fost ridicat din biroul său şi dus în arestul IPJ Braşov

Poliţistul Cristian Cioacă, eliberat condiţionat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici