Elon Musk va avea o nouă carte biografică. Cine este Walter Isaacson, cel care o va scrie

  • Elon Musk, CEO-ul producătorului auto Tesla şi al companiei SpaceX a anunţat pe Twitter că Walter Isaacson, biograful lui Steve Jobs, îi va scrie biografia.
  • Musk nu a spus când va fi lansată cartea, precizează CNN.
186 afișări
Imaginea articolului Elon Musk va avea o nouă carte biografică. Cine este Walter Isaacson, cel care o va scrie

Elon Musk va avea o nouă carte biografică. Cine este Walter Isaacson, cel care o va scrie

Dacă sunteţi curioşi despre Tesla, SpaceX şi despre mine, @WalterIsaacson scrie o biografie", sună mesajul lui Musk.

Isaacson, profesor de istorie la Universitatea Tulane, a scris biografiile lui Benjamin Franklin, Henry Kissinger şi Steve Jobs. Ultima sa carte - „The Code Breaker: Jennifer Doudna, Gene Editing, and the Future of the Human Race” - este despre biochimistul câştigător al Premiului Nobel care a dezvoltat tehnologia de editare a genelor CRISPR.

Isaacson a fost editor la revista Time, CEO al Aspen Institute şi CEO şi preşedinte al CNN. El este, de asemenea, colaborator la programul CNN "Amanpour".

El nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii. Nici editura Simon & Schuster, care a publicat mai multe cărţi ale lui Isaacson, nu a răspuns imediat la o întrebare despre implicarea într-o biografie a lui Musk.

Musk, miliardarul cunoscut pentru stilul său îndrăzneţ şi prezenţa deschisă, este un subiect de carte popular.

În această săptămână, reporterul Wall Street Journal Tim Higgins a lansat o carte despre Musk numită „Power Play: Tesla, Elon Musk and the Bet of the Century”.

O altă biografie a lui Musk este cea din 2015, „Elon Musk: Tesla, SpaceX şi căutarea unui viitor fantastic”, a jurnalistului Ashlee Vance.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici