Explozie într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti. Două persoane rănite şi duse la spital - VIDEO

Două persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti.

117 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti. Două persoane rănite şi duse la spital - VIDEO

Explozie într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti. Două persoane rănite şi duse la spital (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00.

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost sesizate că într-un imobil aflat la etajul cinci al unui imobil din cartierul bucureştean Blata Albă a avut loc o explozie puternică.

Flăcările au cuprins balconul apartamentului.

În imobil se aflau trei persoane. Două dintre ele, fiul şi tatăl, au suferit arsuri şi au fost transportate la Spitalul de de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.

Medicii au analizat starea victimelor, în vârstă de 68 şi, respectiv 42 de ani, şi le-au curăţat rănile

Cei doi bărbaţi răniţi au arsuri profunde pe 30% din suprafaţa corpului şi arsuri grave în proporţie de 60% ale căilor respiratorii superioare, a declarat medicul Cristina Huian, de la Spitalul de Chirurgie Platistică şi Arsuri.

Video Stirileprotv.ro

Mama, care se afla în dormitor, a fost salvată de pompieri, ea nesuferind leziuni.

Focul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie.

O echipă formată din poliţişti, procurori şi pompieri a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească motivul exploziei. Din primele informaţii se pare că nu ar fi fost vorba de o scurgere de gaze şi că explozia s-ar fi putut produce de la cele două butelii de voiaj pe care familia le avea în balcon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici