Video Fabrică de haine contrafăcute, depistată în Sectorul 2. Articolele, comercializate în mai multe centre comerciale din Bucureşti, dar şi online/ Peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute, confiscate. Prejudiciul se ridică la 500.000 euro

O fabrică de haine, inscripţionate cu mărci cunoscute, a fost descoperită în Sectorul 2 al Capitalei. Articolele ar fi fost comercializate în mai multe centre comerciale din Bucureşti, dar şi online, susţin surse judiciare.

4293 afișări

Potrivit poliţiştilor, hainele erau aduse din Turcia, depozitate în Sectorul 2, iar ulterior erau duse la fabrica din oraşul Pantelimon, unde erau inscripţionate cu mărci cunoscute.

Patru persoane au fost audiate, fiind puse sub învinuire pentru punere în circulaţie a mărfurilor contrafăcute.

Poliţiştii din Ilfov încă inventariază marfa depistată, fiind vorba despre câteva mii de articole de îmbrăcăminte.

Poliţiştii au ridicat peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte succeptibile de a fi contrafăcute din două depozite din Bucureşti şi Ilfov, prejudiciul fiind estimat la 500.000 euro. Potrivit anchetatorilor, hainele erau aduse din Turcia şi inscripţionate în Bucureşti cu mărci celebre.

Anchetatorii au făcut percheziţii, vineri, la un imobil din Oraşul Pantelimon, unde au descoperit o fabrică clandestină de îmbrăcăminte, şi la un depozit din sectorul 2, Bucureşti, unde membrii grupării aveau depozitate articole vestimentare neinscripţionate dar şi inscripţionate cu diferite mărci cunoscute, potrivit IPJ Ilfov..

"Poliţiştii au ridicat pentru continuarea cercetărilor, de la cele două locaţii, peste 3000 de articole de îmbrăcăminte succeptibile de a fi contrafăcute respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăşi, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6400 cheiţe de fermoar inscripţionate cu o marcă renumită, peste 4500 de abţibilduri inscripţionate cu însemnele unor mărci, precum şi aparatura şi materialele utilizate în activitatea infracţională", transmit poliţiştii printr-un comunicat de presă.

Patru persoane au fost audiate în cauză, două dintre ele fiind reţinute.

"Din cercetări a reieşit faptul că membrii grupării ar fi adus din Turcia articolele de îmbracăminte neinscripţionate la depozitul din Bucureşti, de unde hainele ar fi fost transferate şi inscripţionate cu mărci cunoscute la fabrica clandestină din Oraşul Pantelimon.Ulterior marfa ar fi fost comercializată prin complexe comerciale din Bucureşti cât şi din ţară, precum şi în mediul online.Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro", transmite IPJ Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici