Femeia care a traversat neregulamentar o stradă din Oradea a murit

Femeia de 64 de ani, lovită luni dimineaţa de o maşină pe Bulevardul Dacia din Oradea, a murit, au anunţat reprezentanţii IPJ Bihor.

956 afișări
Imaginea articolului Femeia care a traversat neregulamentar o stradă din Oradea a murit

O femeie care traversa neregulamentar strada a fost accidentată grav de un taxi

„Luni, 2 decembrie a.c., la ora 07.15, pe B-dul Dacia din municipiul Oradea, un bărbat de 63 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia strada Transilvaniei-Şoseaua Borşului, a accidentat mortal o femeie de 64 de ani, din Oradea, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, venind din partea stângă a direcţiei de deplasare a autoturismului”, a transmis IPJ Bihor.

O femeie care traversa neregulamentar strada a fost accidentată grav de un taxi

O femeie de aproximativ 60 de ani care traversa neregulamentar a fost accidentată grav, luni dimineaţa, pe o stradă din Oradea. Circulaţia către Vama Borş este oprită, anunţă Centrul Infotrafic.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe Bulevardul Dacia din Oradea.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea, judeţul Bihor, un pieton (femeie, aproximativ 60 de ani) angajat în traversarea neregulamentară a drumului public a fost acroşat de către un taximetru”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Conform acestora, femeia a suferit leziuni grave şi este resuscitată de echipajele medicale.

Circulaţia spre Şoseaua Borşului (către Vama Borş) este oprită, au mai anunţat poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici