Video Femeie accidentată de o maşină a Poliţiei pe Şoseaua Olteniţei din Capitală.Tramvaie blocate în zonă

O femeie de 66 de ani, care ar fi traversat neregulamentar, a fost accidentată, joi, de o maşină de poliţie care se deplasa cu sistemele acustice şi luminoase în funcţiune, pe Şoseaua Olteniţei din Capitală, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Circulaţia tramvaielor către Piaţa Sudului e blocată.

689 afișări

Şoferul unei maşini de poliţie din Capitală, care se deplasa cu sistemele acustice şi luminoase în funcţiune, a accidentat o femeie în vârstă de 66 ani care ar fi traversat neregulamentar, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Femeia a fost rănită şi ulterior transportată la Spitalul Bagdasar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici