Femeie din Bistriţa, amendată de Poliţie după ce fiul ei de zece ani a mâzgălit afişe electorale

O femeie din Bistriţa a fost amendată cu o sută de lei de Poliţia Locală după ce băiatul ei, în vârstă de zece ani, a fost surprins, zilele trecute, în timp ce mâzgălea afişele electorale de pe un panou amplasat în Piaţa Sfânta Ana din oraş.

180 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Locală Bistriţa, o femeie din Bistriţa a fost amendată cu o sută de lei întrucât nu a "întreprins măsurile ce se impun pentru împiedicarea fiului ei minor, în vârstă de zece ani, de la fapte antisociale".

Astfel, băiatul a fost prins de poliţiştii locali mâzgălind afişele electorale cu fotografiile candidaţilor amplasate pe un panou din Piaţa Sfânta Ana din municipiu.

Întrucât minorul nu putea fi sancţionat, mama sa a primit o amendă de o sută de lei în temeiul Legii nr. 61/1991.

În municipiul Bistriţa, sunt amplasate panouri electorale în 16 locuri, acestea având câte 12 panouri numerotate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici