Femeie prinsă când conducea cu 210 de km/h pe A1. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere/ Un alt vitezoman, prins pe Autostrada A3 conducând cu 240 de km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe Autostrada 1 Râmnicu Vâlcea - Deva, o femeie de 32 de ani, din Deva, conducând cu 210 km/h.

6561 afișări
Imaginea articolului Femeie prinsă când conducea cu 210 de km/h pe A1. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere/ Un alt vitezoman, prins pe Autostrada A3 conducând cu 240 de km/h

Femeie prinsă când conducea cu 210 de km/h pe A1. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere

Poliţiştii au sancţionat-o cu amendă de 2.900 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, remis sâmbătă MEDIAFAX.

Tot sâmbătă, un alt şofer în vârstă de 29 de ani din Deva a fost prins în timp ce conducea cu 186 de kilometri pe oră, tot pe Autostrada A1, între Râmnicu Vâlcea şi Deva, acesta fiind amendat cu 2.900 de lei de lei. Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Bărbat din Bucureşti prins pe Autostrada A3 conducând cu 240 de km/h

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bucureşti a fost prins, sâmbătă, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, conducând cu 240 de kilometri pe oră. În total, cinci şoferi au fost prinşi, sâmbătă, circulând cu viteze excesive pe autostrăzi.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteza de 240 de kilometri pe oră pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti.

Câteva ore mai târziu, un alt tânăr de 21 de ani, din judeţul Dâmboviţa, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile după ce a fost prins conducând pe A 1 - Râmnicu Vâlcea – Deva, cu 183 de kilometri pe oră.

Pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au prins o femeie în vârstă de 32 de ani, din Deva, conducând cu de kilometri pe oră, în timp ce un bucureştean în vârstă de 37 de ani a fost amendat cu 2.900 de lei şi suspendarea permisului după ce a fost înregistrat de aparatul radat circulând cu 181 kilometri pe oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici