Festivalul Oktoberfest se va desfăşura în 2022 după o pauză de doi ani din cauza pandemiei

Festivalul Oktoberfest, cel mai mare eveniment dedicat berii din lume, va avea loc în acest an fără restricţii legate de coronavirus, a declarat vineri primarul oraşului Munchen, Dieter Reiter.

1006 afișări
Imaginea articolului Festivalul Oktoberfest se va desfăşura în 2022 după o pauză de doi ani din cauza pandemiei

Ediţiile din ultimii doi ani au fost suspendate din cauza pandemiei. Ediţia 2022 va avea loc fără restricţii.

„Va fi un (festival) fără restricţii, care sperăm că va oferi multă plăcere multor oameni", a declarat Reiter într-o conferinţă de presă.

Oktoberfest este programat între 17 septembrie şi 3 octombrie.

Reiter, care a declarat că nu a luat decizia cu uşurinţă din cauza pandemiei, precum şi a războiului din Ucraina, a adăugat că rămâne posibilitatea ca Oktoberfest să fie anulat dacă oficialii guvernamentali vor reintroduce măsurile împotriva pandemiei.

„Sper că nu se va ajunge în situaţia asta la toamnă", a spus el, potrivit Reuters.

Oktoberfest atrage în fiecare an în jur de 6 milioane de vizitatori la Munchen. Mulţi dintre participanţi vin din străinătate. Conform tradiţiei, ei se aşează la mese comune lungi pentru a bea bere, pentru a mânca cârnaţi, covrigi sau chifteluţe de porc şi pentru a asculta trupe muzicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici