VIDEO  Festivitate pentru inaugurarea unui lift, la Spitalul Rădăuţi

„Ne-am adunat aici pentru o zi importantă”, a spus managerul unităţii. „ziua de astăzi nu este neapărat despre acest lift”, precizează primarul Bogdan Loghin.

320 afișări
Imaginea articolului Festivitate pentru inaugurarea unui lift, la Spitalul Rădăuţi

Festivitate pentru inaugurarea unui lift, la Spitalul Rădăuţi

Clădirea veche a Spitalului Municipal Rădăuţi a fost dotată cu un ascensor. Investiţia fost inaugurată, vineri dimineaţă, în cadrul unei festivităţi la care au participat primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulţi medici din cadrul unităţii sanitare şi reprezentanţi ai firmei care a proiectat şi executat lucrarea.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Minicipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. (...) Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv de investiţii”, spune directorul spitalului, dr. Flaviu Sima.

Primarul localităţii afirmă că „ziua de astăzi nu este neapărat despre acest lift”.

„Au mai fost politicieni. Îşi puneau eşarfa şi tăiau panglici la lifturi. Nu, noi astăzi nu acest lucru (îl facem - n..r). Noi dăm un semnal şi arătăm că dacă se munceşte în echipă şi există un parteneriat corect între toţi factorii există şi rezultate”, a adăugat primarul Bogdan Loghin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
inaugurare,
lift,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici