Fiul unui primar din Timiş, căutat de Poliţie după ce a înjunghiat trei tineri. Martorii susţin că poliţia nu a intervenit

Fiul primarului din localitatea Deta, judeţul Timiş, Bogdan Daniel Roman, este căutat de poliţişti, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat trei tineri cu un cuţit, în urma unui conflict izbucnit pe o terasă din centrul oraşului, victimele fiind transportate la spital.

1051 afișări
Imaginea articolului Fiul unui primar din Timiş, căutat de Poliţie după ce a înjunghiat trei tineri. Martorii susţin că poliţia nu a intervenit

Fiul unui primar din Timiş, căutat de Poliţie după ce a înjunghiat trei tineri. Martorii susţin că poliţia nu a intervenit(Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

► Una dintre victimele internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara în urma altercaţiei de la terasa din centrul oraşului Deta, din noaptea de sâmbătă spre duminică, Ştefan Alexandru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, l-a tăiat cu o sabie pe spate deoarece a refuzat să plătească "taxă de protecţie", iar Poliţia nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

"M-a tăiat pentru că nu am vrut să îi dau 5.000 de euro. De ce să îi dau? Poliţia era acolo si nu a făcut nimic", a spus Alexandru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în momentul izbucnirii altercaţiei, o patrulă a Poliţiei Deta se afla la 50 de metri de locul incidentului şi a intervenit imediat, însă grupul agresorilor, care era format din patru persoane, a fugit.

Mezdrea a precizat că la Deta s-a deplasat o comisie de control a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş care va stabili dacă poliţiştii au intervenit sau nu pentru aplanarea conflictului izbucnit pe terasa din centrul oraşului.

Pe de altă parte, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timiş, cei doi bărbaţi internaţi după altercaţia de la Deta au mai multe plăgi tăiate pe spate, însă sunt în afara oricărui pericol. Conform reprezentanţilor Spitalului Deta, a treia victimă a avut răni uşoare şi a fost externată.

► Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost răniţi "cu o armă albă".

Ea a precizat că o patrulă de Poliţie care trecea prin zonă a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă agresorul a reuşit să fugă înainte ca oamenii legii să ajungă la faţa locului.

Conform anchetatorilor, agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman, de 31 de ani, fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman.

Bogdan Daniel Roman i-a înjunghiat pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, doi dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, iar al treilea la spitalul din Deta.

Mădălina Mezdrea a mai spus că pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept în locuri publice a unei arme albe, iar la ora transmiterii acestei ştiri, el este căutat de oamenii legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici