Focuri de armă la graniţă. Grănicerii au confiscat ţigări în valoare de peste 58.000 de lei

Poliţia de Frontieră a transmis, sâmbătă, că un grup de cinci persoane a vrut să introducă în România ţigări ambalate în „pachete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării”.

908 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă la graniţă. Grănicerii au confiscat ţigări în valoare de peste 58.000 de lei

Focuri de armă la graniţă. Grănicerii au confiscat ţigări în valoare de peste 58.000 de lei

Poliţiştii de frontieră din Valea Vişeului au observat, vineri, în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii Bistra, judeţul Maramureş, cinci persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la linia de frontieră spre interiorul ţării.

Persoanele au fost interceptate şi au fost somate să se oprească. Pentru că nu s-au supus somaţiilor, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase p0atru focuri de avertisment în plan vertical.

Cele cinci persoane au abandonat coletele şi au fugit spre interiorul ţării, profitând de terenul accidentat şi de zona împădurită.

În urma cercetării zonei, poliţiştii de frontieră au descoperit zece colete voluminoase. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.996 pachete de ţigări de provenienţă Duty Free, în valoare de 58.453 lei.

Poliţiştii fac cercetări pentru contrabandă, sub directa supraveghere a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici