Fostul fotbalist Marian Aliuţă, cercetat pentru implicare într-o bătaie la o spălătorie din Capitală

Fostul fotbalist al FC Steaua Marian Aliuţă este cercetat de procurori, alături de cei doi fraţi ai săi, după ce l-ar fi bătut pe fiul patronului unei spălătorii auto din Sectorul 5 al Capitalei, în urma loviturilor primite acesta fiind transportat la spital, potrivit unor surse apropiate anchetei.

941 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Marian Aliuţă, cercetat pentru implicare într-o bătaie la o spălătorie din Capitală

Marian Aliuta (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, luni, în jurul orei 18.00, Nelu Aliuţă, zis Biţă, unul dintre fraţii fostului fotbalist, a avut un conflict, în faţa unei spălătorii de pe strada Mărgeanului, din Sectorul 5, cu Alexandru Bârea, fiul patronului spălătoriei.

Între cei doi ar exista de mai mult timp un conflict, legat de fosta iubită a lui Bârea. În timpul relaţiei, cei doi ar fi cumpărat împreună un apartament, iar Nelu Aliuţă, noul iubit al tinerei, intenţiona să îl convingă pe Bârea să renunţe de bună voie la partea sa din imobil.

Pentru că discuţia dintre cei doi a degenarat, Nelu Aliuţă i-a chemat în ajutor pe cei doi fraţi ai săi, Marian şi Aurel Aliuţă. Ulterior, cei trei fraţi l-ar fi bătut pe Alexandru Bârea, care, în urma loviturilor primite, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar.

Medicii au anunţat Poliţia, însă, spun sursele citate, iniţial nu a fost demarată o anchetă pe motiv că Bârea ar fi lăsat de înţeles că nu doreşte să depună plângere.

Marţi seară, Alexandru Bârea s-a prezentat la Secţia 19 Poliţie şi a depus plângere pe numele celor trei.

În urma plângerii făcute de Bârea, fraţii Aliuţă au fost invitaţi telefonic de poliţişti pentru a da declaraţii, însă, deşi au anunţat că se vor prezenta la sediul secţiei, niciunul dintre aceştia nu a venit la audieri. Cei trei le-au spus însă anchetatorilor că vor depune plângere şi că îşi vor scoate şi ei certificate medico-legale, pentru a demonstra că au fost agresaţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au întocmit, miercuri, acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele fraţilor Aliuţă şi urmează să îi citeze petnru a da declaraţii.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul fotbalist Marian Aliuţă este un apropiat al clanului Cămătarilor şi a devenit chiar rudă cu aceştia, după ce, în vara lui 2011, a fost naşul de cununie al fiicei lui Nuţu Cămătaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici