Fostul şef al şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, demis de ministrul Liviu Pop, a obţinut în instanţă suspendarea ordinului

Fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, Florina Stoian, a obţinut, luni, în instanţă, suspendarea ordinului ministrului Educaţiei, Liviu Pop. Decizia nu este defintivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

675 afișări
Imaginea articolului Fostul şef al  şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, demis de ministrul Liviu Pop, a obţinut în instanţă suspendarea ordinului

Fostul şef al şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, demis de munistrul Liviu Pop, a obţinut în instanţă suspendarea ordinului

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii au decis, luni, suspendarea executării ordinului Ministrului Educaţiei, prin care fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Buzău, Florina Stoian, a fost demis.

„Admite acţiunea. Dispune suspendarea executării Ordinului Ministrului Educaţiei nr. 4696/18.08.2017 până la pronunţarea instanţei de fond”, arată soluţia Curţii de Apel Ploieşti.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs, în termen de 5 zile de la comunicare.

Florina Stoian a declarat, pentru MEDIAFAX, că ordinul prin care a fost demisă „încalcă legea, fiind invocate fapte care nu îi aparţin”.

„Hotărârea aceea este abuzivă. Oridinul a fost făcut noaptea, se invocă fapte care nu sunt ale mele, nu s-a făcut în urma unui control, a fost făcut ca să-şi bată joc de oameni. Ordinul încalcă legea, toate metodologiile, codul muncii. Astăzi (n.r. luni), am obţinut la Curtea de Apel Ploieşti suspendarea acelui ordin dat de Ministerul Educaţiei. Mă bucur. Hotărârea este executorie, trebuie pusă în executare”, a declarat Stoian.

Aceasta a mai declarat că zilele acestea va da în judecată Ministerul Educaţiei pentru demiterea de luna trecută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici