Fostul senator Şerban Nicolae, numit la conducerea Departamentului Schengen

Fostul senator şi ministru PSD Şerban Nicolae a fost numit de premierul Emil Boc la conducerea Departamentului Schengen, cu rang de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, în locul comisarului-şef de poliţie Tiberiu Trifan, eliberat din funcţie.

154 afișări
Imaginea articolului Fostul senator Şerban Nicolae, numit la conducerea Departamentului Schengen

Fostul senator Şerban Nicolae (Imagine: Mediafax Foto)

Departamentul Schengen este autoritatea naţională care coordonează procedurile pentru eliminarea treptată a controalelor la frontierele comune cu UE.

Surse din PSD declarau agenţiei MEDIAFAX, în luna februarie, că fostul senator Şerban Nicolae va fi propus în funcţia de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

El a candidat la alegerile generale într-un colegiu din Capitală, nereuşind să câştige un nou mandat în Parlament.

În perioada 2001-2004, Şerban Nicolae a fost consilier prezidenţial şi, ulterior, ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici