FOTO Teatrul cadourilor dăruite din vină. Daruri oferite de abuzatorii victimelor violenţei domestice, scoase la licitaţie

  • Opt cadouri oferite de abuzatorii victimelor violenţei domestice sunt scoase la licitaţie.
  • De la flori, bijuterii sau jucării de pluş, toate adâncesc drama victimelor.
263 afișări
Imaginea articolului FOTO Teatrul cadourilor dăruite din vină. Daruri oferite de abuzatorii victimelor violenţei domestice, scoase la licitaţie

FOTO Cadouri oferite de abuzatorii victimelor violenţei domestice, scoase la licitaţie

Marţi, 15 iunie, opt cadouri oferite de abuzatorii victimelor violenţei domestice sunt scoase la licitaţie. Fiecare dintre cele opt păpuşi a fost martor tăcut la gravul abuz la care au fost supuse doar câteva dintre miile de victime din România. De la flori, bijuterii sau jucării de pluş, toate adâncesc drama victimelor care, minţite de un viitor mai bun, rămân prizoniere în relaţii toxice.

Astfel, Casa de Licitaţii A10 by Artmark trage un semnal de alarmă asupra acestui fenomen vicios şi pune umărul la strângerea sumei de 80.000 de euro pentru a pune bazele unei echipe profesioniste de intervenţie care va oferi consiliere juridică victimelor violenţei domestice în vederea obţinerii ordinelor de protecţie, dar şi suport psihologic specializat acordat de un centru de asistenţă permanentă.

Casa de Licitaţii pune la dispoziţie resursele tehnice şi oferă suport logistic pentru vânzarea celor 8 păpuşi care spun povestea tulburătoare a multor femei şi copii din România şi colectării fondurilor necesare pentru salvarea victimelor violenţei violenţei domestice.

Unul dintre ambasadorii campaniei „Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină”, actriţa Medeea Marinescu, a realizat un testimonial dedicat acestei acţiuni.

Cele opt păpuşi dăruite din vină la Palatul Cesianu-Racoviţă pot fi văzute până pe 15 iunie. Cei interesaţi pot plasa oferte pentru a pune umărul la salvarea victimelor violenţei domestice din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici