FOTO Furtună violentă în Timişoara: acoperişuri smulse, copaci rupţi şi străzi inundate

O furtună puternică s-a produs, miercuri seara, la Timişoara, pompierii fiind solicitaţi pentru degajarea unor copaci rupţi de vânt, a unor acoperişuri smulse, dar şi pentru evacuarea apei din mai multe zone, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2370 afișări
Imaginea articolului FOTO Furtună violentă în Timişoara: acoperişuri smulse, copaci rupţi şi străzi inundate

FOTO Furtună violentă în Timişoara: acoperişuri smulse, copaci rupţi şi străzi inundate

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, miercuri, pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe zone din Timişoara, în urma unei furtuni puternice.

Astfel, o primă intervenţie a avut loc la biserica romano-catolică din Piaţa Unirii, pentru degajarea unei table care era pe punctul de a se prăbuşi. De asemenea, o altă tablă de pe un acoperiş a căzut pe carosabil pe strada Iuliu Maniu, subsolul unei case a fost inundat, iar un acoperiş a căzut peste o maşină, pe strada Brâncoveanu.

Totodată, pompierii au intervenit şi sub podurile din Calea Şagului şi de la fosta fabrică de ţigări, unde apa a inundat carosabilul, iar doi copaci au fost rupţi de vântul puternic pe strada Vasile Pârvan şi în zona Pieţei Doina.

În urma furtunii puternice, inundaţii s-au produs şi în mai multe zone din oraşul timişean Lugoj.

“Se intervine cu forţe din cadrul Detaşamentului 1, Detaşamentului 2 Timişoara şi Detaşamentul Lugoj”, a informat ISU Timiş.

Judeţul Timiş s-a aflat, miercuri, timp de câteva ore, sub cod portocaliu de averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici