VIDEO | Incendiu violent la două hale din Bucureşti: pompierii au intervenit cu 24 autospeciale / Ce e depozitat în interior

Pompierii din Bucureşti intervin, duminică după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu violent cu degajări mari de fum care a izbucnit la două hale.

22973 afișări
UPDATE: În acest moment se verifică spaţiile interioare şi se retrag o parte dintre forţele de intervenţie. Nu sunt persoane rănite
 
UPDATE: Echipele de intervenţie lucrează pentru a lichida incendiul.
 
 
UPDATE: Circulaţia pe bulevardul Metalurgiei a fost oprită.
 
 
 
UPDATE: Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi flacără violentă, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 mp.
 
 
UPDATE: Intervin 24 de autospeciale, trei autoscări, maşini de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD. În interior sunt depozitate, paletizat, alimente în ambalaje de plastic.
 
UPDATE: 20 de autospeciale intervin acum la faţa locului. Autorităţiele au emis şi un mesaj de atenţionare prin sistemul Ro-Alert.

Potrivt ISU, incendiul a curprins două hale de pe bulevardul Metalurgiei.

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi cu flacără violentă, pe o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi.

Pompierii intervin cu 16 autospeciale şi trei autoscări.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici