FOTO Principalii suspecţi în cazul JAFULUI de la casa de amanet din Sectorul 3, REŢINUŢI de poliţişti

Doi bărbaţi suspectaţi că sunt autorii jafului de sâmbătă, de la o casă de amanet din Sectorul 3, depistaţi duminică de poliţişti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Bijuteriile furate, în valoare de 120.000 lei au fost recuperate.

3504 afișări
Imaginea articolului FOTO Principalii suspecţi în cazul JAFULUI de la casa de amanet din Sectorul 3, REŢINUŢI de poliţişti

Autorii JAFULUI de la casa de amanet din Sectorul 3, depistaţi de poliţişti. Bijuteriile, recuperate de oamenii legii

Anterior jafului, suspecţii ar fi furat mai multe replici de arme, tip airsoft.

Cei doi bărbaţi, unul cetăţean italian iar celalalt având dublă cetăţenie, română şi italiană, cu vârste de 23 şi 20 de ani, ar urma să fie prezentaţi magistraţilor.

Sâmbătă, în jurul orei 14.40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 "că două persoane, mascate, sub ameninţarea unui pistol şi prin exercitarea de acte de violenţă asupra operatorului comercial au sustras mai multe bijuterii, după care au fugit", transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi audieri pentru identificarea autorilor, iar "după câteva ore de la eveniment, din datele obţinute s-a conturat ipoteza că această faptă se coroborează cu un furt, comis în noaptea de 20/21 aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft. Din reunirea celor două cauze a fost identificată o pistă de acţiune care a condus către cei doi bărbaţi menţionaţi anterior", mai arată Poliţia Capitalei.


După depistarea bărbaţilor au fost găsite şi recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în cursul nopţii au fost găsite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele în locuinţa unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate în apropierea casei acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici