FOTO Străzi inundate şi maşini distruse în Craiova, după o ploaie de o oră

  • Timp de o oră, în Craiova a plouat torenţial, a fost vijelie şi a căzut grindina
  • Mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt, iar un zid vechi s-a prăbuşit peste o conductă de gaze şi a distrus o maşină
  • 15 localităţi din Dolj au fost, timp de o oră, sub avertizare de vreme severă
13543 afișări
Imaginea articolului FOTO Străzi inundate şi maşini distruse în Craiova, după o ploaie de o oră

FOTO Străzi inundate şi maşini distruse în Craiova, după o ploaie de o oră

Un craiovean s-a trezit cu maşina îngropată sub dărâmături după ce un zid vechi s-a prăbuşit, în urma unei ploi torenţiale. Timp de o oră, în Bănie şi în alte 14 localităţi din Dolj a turnat cu găleata şi a căzut grindina.

Şi vântul a suflat cu putere, iar în Centrul Vechi al Craiovei, angajaţii teraselor abia au reuşit să oprească mesele şi scaunele care au fost luate pe sus de vijelie .

Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj, a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe zone din oraş unde copacii rupţi de vânt au căzut peste maşini. Şi locuitorii  de la case au avut probleme. Apa a intrat în beciurile mai multor locuinţe.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici