FOTO Un craiovean a lovit mai multe maşini parcate şi a doborât un panou publicitar

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit mai multe maşini parcate şi a doborât un panou publicitar peste un autoturism, transmite coresponentul MEDIAFAX.

3501 afișări
Imaginea articolului FOTO Un craiovean a lovit mai multe maşini parcate şi a doborât un panou publicitar

Un craiovean a lovit mai multe maşini parcate şi a doborât un panou publicitar

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc pe strada Henri Coandă din Craiova, şoferul fiind identificat ulterior de poliţişti, după ce a fugit de la locul faptei.

Poliţiştii spun că bărbatul conducea cu viteză.

"Un şofer în vârstă de 48 de ani din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Henri Coandă din localitate, pe fondul vitezei, a lovit scuarul unui sens giratoriu, un panou publicitar şi două maşini parcate, după care a fugit", a declarat Barbu.

Alături de şofer, în autoturism de mai aflau două persoane care au suferit răni uşoare.

Bărbatul din Craiova s-a ales cu dosar de cercetare penală, fiind obligat şi să acopere daunele provocate de ”cascadorie”.

"Poliţiştii au identificat ulterior şoferul, dar şi maşina. El nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul şi încă două persoane care se aflau în autoturism au suferit leziuni uşoare. I s-a făcut dosar penal şi este cercetat de poliţiştii Biroului Rutier Craiova pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare penală", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici