Video FOTO, VIDEO COD PORTOCALIU de vijelii în Capitală şi Ilfov/ Copac căzut pe şoseaua Eminescu din capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod portocaliu de vijelii pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov, valabilă până la ora 18.00, respectiv 18.15.

1159 afișări

UPDATE 18:25 Un copac a căzut pe şoseaua Eminescu din Capitală din cauza vijeliei.

Meteorologii avertizează că, îndeosebi în jumătatea vestică a municipiului Bucureşti, se vor semnala averse ce vor cumula 25...30 l/mp, asociate cu frecvente decărcări electrice, dar şi intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie şi grindină de medii dimensiuni.

Avertizări cod galben de ploi şi vijelii au fost emise şi pentru alte judeţe din ţară, precum Gorj, Argeş, Bacău şi Hunedoara.

Ştire iniţială: COD GALBEN de vijelii în Capitală până la ora 18:30

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi seară, o avertizare nowcasting cod galben de vijelii pentru Bucureşti, valabilă până la ora 18.30. 

Meteorologii avertizează că se vor înregistra frecvente decărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiunişi averse ce vor cumula 15...20 l/mp, izolat 25 l/mp.

Avertizări cod galben de ploi şi vijelii au fost emise şi pentru alte judeţe din ţară.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici