Video FOTO & VIDEO Percheziţii de amploare: Produse de curăţenie contrafăcute, inclusiv alcool sanitar

Ample percheziţii au loc în Bucureşti şi Ilfov, la persoane care produceau şi vindeau produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar contrafăcute.

169 afișări

Miercuri dimineaţă, poliţiştii fac 12 percheziţii, în Bucureşti şi Ilfov, pentru destructurarea unei grupări infracţionale, bănuite de contrafacere de produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar.

Percheziţiile vizează locuinţele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de activităţi comerciale cu produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar contrafăcute, produsele fiind valorificate către diverşi clienţi din centrele comerciale din Ilfov.

Mai multe persoane fizice sunt bănuite că ar fi produs şi comercializat, prin intermediul unor societăţi comerciale deţinute de persoane interpuse, fără bonitate materială, produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar contrafăcute, care reprezintă un pericol social pentru sănătatea şi integritatea corporală.

Activităţile erau realizate fără a evidenţia în documentele contabile operaţiunile comerciale derulate, eludându-se astfel plata taxelor şi impozitelor aferente către bugetul de stat.

La acţiune participă poliţişti ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, care beneficiază de sprijinul inspectorilor antifraudă din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală ce derulează controale specifice la partenerii comerciali ai societăţilor comerciale care fac obiectul cercetărilor.

De asemenea, la activităţi participă specialişti criminalişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică şi echipe de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici