FRF: DNA nu a fost nici la sediul FRF, nici la Mogoşoaia

Ofţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat joi pentru MEDIAFAX că nu au fost reprezentanţi ai DNA la sediul FRF, nici la Centrul de la Mogoşoaia sau acasă la şeful federaţiei, Mircea Sandu.

161 afișări

"Până în momentul de faţă, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a fost nici la sediul federaţiei, nici la centrul de la Mogoşoaia, nici la acasă la Mircea Sandu. Cele trei maşini bleumarin cu geamuri fumurii şi număr MAI din curtea FRF aparţin Jandarmeriei şi Poliţiei, pentru că reprezentanţii acestor instituţii participă în acest moment la şedinţa tehnică de dinaintea partidei România - Belarus programată mâine", a declarat ofiţerul de presă al FRF pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că DNA nu a fost nici la FRF, nici la el acasă, precizând că poate au fost în lipsa lui, dar că nu ştie nimic.

"Minciuni, minciuni, minciuni. Se ştie foarte bine că nu a fost DNA-ul nici la sediul FRF, nici la mine acasă. Poate au fost în lipsa mea, dar eu nu ştiu nimic. O să facem un comunicat de presă şi veţi afla mai multe. Mai bine v-aţi duce la Mititelu (n.r. - finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu) că acolo s-ar putea să fie", a spus Sandu.

La rândul său, avocatul lui Mircea Sandu, Cristian Ene, a afirmat, tot joi, pentru MEDIAFAX că FRF trebuie să predea oficial o serie de documente.

"Nu sunt percheziţii la sediul FRF sau la locuinţa lui Mircea Sandu, este o predare oficială de acte, o comunicare oficială între instituţii", a spus avocatul Cristian Ene.

El a precizat că procurorii au cerut mai multe documente privind modul de delegare a arbitrilor şi regulamente ale FRF, acte ce puteau fi comunicate fie pe fax, fie prin predare directă. Cele două instituţii au decis ca documentele să fie predate direct.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost audiat, miercuri, la DNA în calitate de martor în dosarul în care fostul şef al arbitrilor Vasile Avram este cercetat pentru luare de mită.

Mircea Sandu a declarat, la ieşirea de la DNA, că le-a spus procurorilor anticorupţie că fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram, l-a consultat doar în privinţa brigăzii care a condus finala Cupei României - Timişoreana din sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici