Gabriela Firea: Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că deşi este criticată în spaţiul public pentru concertele pe care le organizează, acestea implică sume infime, iar Capitala nu este singura care le desfăşoară. „Trebuie să trăim ca în grotă”, spune primarul general.

1813 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm concerte, trebuie să trăim ca în grotă

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm concerte”

„Nu vor să ne dea aceşti bani. Proiectul de buget a cuprins 55% pentru Primăria Capitalei - cotă din impozitul pe venit. Când a ajuns la Monitorul Oficial se mai tăiaseră 5 procente. Ei stiu foarte bine că această sumă nu ajunge să achităm facturile pentru transportul public în comun, pentru termoficare, pentru 19 spitale, pentru 14 teatre. Vin cu această marotă de pe Facebook că s-au făcut 2-3 concerte. Concertele sunt solicitate, sunt sume infime, nu pot fi comparate cu sumele pe care le plăteşte PMB pentru subvenţii sau pentru obiectivele de investiţii”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în toată ţara se organizează de ziua oraşului, de Crăciun sau de Revelion câte un concert.

„Doar la Bucureşti nu avem voie să organizăm, trebuie să trăim ca în grotă, trebuie să trăim ca în Evul Mediu pentru că aşa spune PNL. Ce pot să fac?”, mai punctează aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici