Gabriela Firea, după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală: Nicăieri nu e mai bine ca acasă. Nu mor caii când vor câinii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat luni pe Facebook că s-a întors acasă după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală care a avut loc la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Edilul spune că nicăieri nu este mai bine ca acasă, dar şi că se va întoarce la PMB după recuperare.

1275 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală: Nicăieri nu e mai bine ca acasă. Nu mor caii când vor câinii

Gabriela Firea, după ce a suferit o nouă intervenţie chirurgicală: Nicăieri nu e mai bine ca acasă. Nu mor caii când vor câinii

„Nicăieri nu e mai bine ca acasă! Dupa o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viaţa obişnuită e ca o nouă şansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, aşadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare şi dornică să mă întorc la viata normala. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soţul meu Florin, care mi-a fost sprijin şi izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de nazdravanii mezini Zian şi de David, dar şi de mama, surorile şi fratele meu, de cumnaţi, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”, a precizat, luni, Gabriela Firea pe Facebook.

Precizările edilului Capitalei vin după ce a suferit o nouă intervenlie chirurgicală la Spitalul Cantacuzino. Firea le mulţumeşte din nou medicilor de la această unitate spitalicească.

„Le sunt profund recunoscătoare medicilor de la Spitalul Cantacuzino, eroii mei, care m-au ajutat să trec cu bine, fără probleme, peste o afecţiune deloc simplă sau banala. Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Sef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI”, mai susţine Firea.

Gabriela Firea spune că se va întoarce la Primăria Capitalei după perioada de recuperare. Potrivit primarului general, urmează şi perioada alegerilor, care „are o puternică încărcătură negativă”.

„După o perioadă de recuperare post-operatorie, care sper să nu dureze foarte mult, mă voi întoarce la Primărie, unde mă aşteaptă o sumedenie de proiecte.
Urmează o perioadă grea, aşa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea şi bunele intenţii cu care eu şi echipa mea luptăm pentru bucureşteni vor prevala în faţa atacurilor nedrepte şi ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziţiei. Nu mor caii când vor câinii, da?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Primarul general al Capitalei a mai fost spitalizat în luna martie, Gabriela Firea fiind operată atunci, tot la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afecţiune a aparatului gastro-intestinal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici