Galamaz renunţă în instanţă la despăgubirile de 50.000 de lei cerute suporterului care l-a agresat

Jucătorul echipei Petrolul Ploieşti, George Galamaz, a renunţat la despăgubirile civile de 50.000 de lei cerute suporterului ploieştean care l-a lovit pe teren în 2011 şi pe care le obţinuse printr-o sentinţă a Tribunalului Prahova, Curtea de Apel Ploieşti înlăturând obligaţia suporterului la plata acestei sume.

435 afișări
Imaginea articolului Galamaz renunţă în instanţă la despăgubirile de 50.000 de lei cerute suporterului care l-a agresat

Galamaz renunţă în instanţă la despăgubirile de 50.000 de lei cerute suporterului care l-a agresat

Suporterul petrolist Enache Dragoş Sorin, care, în urmă cu un an, a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul pe George Galamaz (fost jucător al Stelei) în timpul unui meci dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti nu va plăti fotbalistului suma de 50.000 de lei pe care acesta a solicitat-o ca despăgubire civilă şi a obţinut-o, în februarie anul acesta, prin sentinţă a Tribunalului Prahova.

Suporterul agresor este exonerat de plata acestei sume după ce George Galamaz a renunţat, în instanţă, la despăgubirea primită prin sentinţa Tribunalului.

"(Curtea de Apel Ploieşti - n.r. ) ia act de renunţarea apelantului-parte vătămată Galamaz George Daniel la plata despăgubirilor civile în sumă de 50.000 lei stabilite prin sentinţă şi înlătură obligaţia inculpatului de la plata acesteia", se arată în sentinţa pronunţată, miercuri, de Curtea de Apel Ploieşti, unde s-a judecat apelul la sentinţa Tribunalului Prahova.

De asemenea, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au luat act de încetarea procesului penal împotriva lui Enache Dragoş, pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, după ce George Galamaz şi-a retras plângerea.

Magistraţii acestei instanţe au menţinut în rest pedeapsa aplicată lui Enache Dragoş, aceea de trei ani de închisoare pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice şi doi ani şi şase luni închisoare pentru infracţiunea de deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

În final, a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, cea de trei ani, cu suspendare.

În octombrie 2011, suporterul ploieştean Enache Dragoş a intrat pe teren în timpul unui meci dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe George Galamaz, la acea vreme legitimat la Steaua.

Meciul, la care asistau 14000 de spectatori, a fost oprit, iar Petrolul a pierdut partida la masa verde.

Imediat, agresorul a fost arestat şi a rămas câteva luni în arest, până când Tribunalul Prahova l-a condamnat cu suspendare şi a dispus eliberarea lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici