GALERIE FOTO Accident grav între Piteşti şi Slatina: Cel puţin 11 răniţi după ce o maşină a intrat într-un microbuz

Un accident grav a avut loc vineri seara, pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, 11 persoane fiind rănite, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Argeş, care au intervenit cu mai multe echipaje de salvare, una dintre victime fiind inconştientă.

3519 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Accident grav între Piteşti şi Slatina: Cel puţin 11 răniţi după ce o maşină a intrat într-un microbuz

Accident grav între Piteşti şi Slatina: Cel puţin 11 răniţi după ce o maşină a intrat într-un microbuz

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că mai multe echipaje de salvare şi de descarcerare au intervenit la locul accidentului, cel mai grav fiind rănită şoferiţa vehiculului, o femeie de 28 de ani, în vreme ce şoferul microbuzului a refuzat să fie dus la spital.

Paramedicii au acordat asistenţă medicală unui număr de 11 persoane, dintre care 10 au fost duse la spital.

„Zece dintre răniţii din accident au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Argeş, şoferul microbuzului refuzând transportul. Rănită grav este şoferiţa autoturismului, care a fost descarcerată şi resuscitată. La spital a fost dusă şi o pasageră din vehicul, o tânără de 24 de ani, care este rănită, dar în stare stabilă, precum şi alte victime din microbuz”, a declarat Epure.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că şoferiţa în vârstă de 28 de ani, conducea autoturismul spre Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei şi a intrat în coliziune cu un microbuz plin de muncitori.

Zamfir a precizat că traficul pe DN 65, în zona localităţii Albota, este blocat până la finalizarea cercetării la faţa locului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici