Video GALERIE FOTO, VIDEO Turişti evacuaţi dintr-un hotel din Eforie după ce o cameră a luat foc

Mai mulţi turişti cazaţi într-un hotel din Eforie Nord au fost evacuaţi din imobil, joi dimineaţă, după ce un incendiu a izbucnit într-o cameră, focul fiind stins de pompieri fără să se înregistreze victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

386 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, după ce o cameră a unui hotel din Eforie Nord a fost cuprinsă de flăcări.

Focul izbucnise într-o cameră în care erau depozitate lenjerii şi materiale de întreţinere, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Staţiei ISU de la Tuzla.

Până la sosirea pompierilor, opt dintre cele 15 persoane cazate în unitatea hotelieră apucaseră să iasă, ceilalţi fiind evacuaţi de militari, în siguranţă, fără să se înregistreze răniţi.

Incendiul a fost lichidat fără ca flăcările să se extindă şi la alte încăperi ale hotelului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici