Bistriţa: Bărbat căzut pe drum, lovit de o maşină a Poliţiei în timpul patrulării/ Bărbatul a decedat la spital

Un bărbat căzut pe DN 17, care leagă Bistriţa de Suceava, a fost lovit, joi, în localitatea Tiha Bârgăului, de o maşină a Poliţiei aflată în timpul serviciului de patrulare, pronosticul medicilor fiind rezervat în cazul victimei, deoarece a suferit mai multe traumatisme. Update: Bărbatul a decedat la spital.

3157 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Bărbat căzut pe drum, lovit de o maşină a Poliţiei în timpul patrulării/ Bărbatul a decedat la spital

Bistriţa: Bărbat căzut pe drum, lovit de o maşină a Poliţiei în timpul patrulării

Update 10.32 Bărbatul căzut pe DN 17 şi lovit, în localitatea Tiha Bârgăului, de o maşină a Poliţiei aflată în timpul serviciului de patrulare, a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, dr. Mihaiela Mastan, a declarat că bărbatul accidentat la Tiha Bârgăului a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital, din cauza numeroaselor răni suferite.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbat, acesta fiind din Tiha Bârgăului.

Ştire 09.31 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, un poliţist de la secţia de Poliţie din Tiha Bârgăului a lovit, joi dimineaţa, cu autospeciala de serviciu, un bărbat căzut pe carosabil, în timp ce patrula prin comună.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, care leagă Bistriţa de Suceava, în localitatea Tiha Bârgăului.

Bărbatul accidentat se afla întins pe carosabil, îmbrăcat în haine închise la culoare, desculţ şi fără niciun act de identitate asupra sa, nefiind observat nici de poliţistul aflat la volanul maşinii, nici de colegul său aflat în dreapta.

“Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla căzut pe partea carosabilă a DN 17. Accidentatul urmează a fi idetificat, acesta fiind transportat de echipajele medicale la Spitalul de Urgenţă Bistriţa”, a declarant presei ag.princ Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul accidentat a fost preluat în stare foarte gravă de echipajele medicale.

"La locul solicitării am găsit un pacient de 50-60 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu traumatism toraco-abdominal, cu o fractură deschisă la glezna dreaptă, care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator, fiind resuscitat cu succes, intubat, ventilat mecanic. A fost preluat şi transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare, cu pronostic rezervat”, a declarat medicul de gardă al SMURD Bistriţa, dr. Gheorge Muhti.

Agentul de poliţie care se afla la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii bistriţeni au început o anchetă şi încearcă să îl identifice pe bărbatul accidentat de maşina Poliţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici