Ilie Năstase, la Gândul LIVE: Nu plec eu din ţară

"Nu vreau să plec din ţară. A fost o glumă când am spus asta", a spus Ilie Năstase, invitat special al emisiunii Gândul LIVE din 24 ianuarie. Tenismenul a lămurit astfel declaraţia făcută la începutul acestui an când a spus că se va muta în Rusia, speriat de taxele şi impozitele mari pe care le-ar plăti în România.

1390 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, la Gândul LIVE: Nu plec eu din ţară

Ilie Năstase

"A fost o glumă", a punctat el, explicând că nu poate fi nicio asemănare între el şi Depardieu, actorul care a părăsit Franţa din cauza suprataxării şi a primit ulterior cetăţenie rusă. "Îl cunosc pe Putin, l-am văzut odată la St. Petersburg, dar nu am să plec niciodată din România. Aici m-am născut", a spus fostul sportiv.

El a vorbit la GÂNDUL LIVE  şi despre afacerile pe care le are în Moldova, despre investiţiile imobiliare din România şi din Franţa, despre prietenia cu Ion Ţiriac, dar şi despre fotbal şi presiunea pe care galeriile cluburilor o fac asupra jucătorilor şi preşedinţilor de club.

Totodată, Ilie Năstase a lămurit şi legenda creată în jurul faimei sale de cuceritor. "Nu au fost 2500 de femei cum s-a scris în autobiografie". Numărul exact îl puteţi afla urmărind materialul video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici