Gest inedit pentru copii nevoiaşi. Actorii Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti strâng mănuşi şi ghete pentru cei mici - FOTO, VIDEO

Campanie inedită a actorilor Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, care vor să încălzească nu doar sufletele celor mici, ci şi mâinile şi picioarele. Actorii strâng mănuşi şi ghete pe care le vor dona copiilor din familii nevoiaşe.

808 afișări

Pe lângă bucuria pe care o oferă celor mici prin piesele de teatru pe care le joacă, actorii Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti vor să le încălzească şi mâinile sau picioarele celor mici care provin din familii nevoiaşe.

Ideea campaniei numite „Mâini şi picioruşe calde” a aparţinut managerului teatrului ploieştean, Mihaela Rus. Asta după ce a văzut un copil care avea pantofi cu talpa ruptă, iar imaginea i-a rămas întipărită în minte.

„Imaginea unui copil cu talpa desfăcută. Am zis să fac ceva pentru astfel de copilaşi. În plus, Ilinca (fiica Mihaelei Rus - n.r.) a avut de făcut o lucrare intitulată <Cum poţi schimba lumea?>. Şi m-am întrebat astfel de copilaşi cum pot schimba lumea, dacă au mâinile vinete sau picioarele îngheţate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Rus.

Actorii îşi propun să strângă, din donaţii, încălţăminte pentru anotimpul rece şi mănuşi pe care le vor dărui micuţilor din familii lipsite de posibilităţi materiale.

„Vom merge personal să le ducem. Au venit ploieşteni deja să doneze. Şi firme s-au arătat interesate. Am identificat mai multe cazuri. Nu le vom duce la micuţii instituţionalizaţi, pentru că şi ei primesc”, a spus Mihaela Rus.

Donaţiile pot fi aduse zilnic, până pe 20 decembrie, la Teatrul de Animaţie „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenţei nr. 14.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actori,
campanie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici