Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur. Tripadvisor a blocat recenziile

  • Ratingul de pe Google Maps al castelului Riegerburg, aflat regiunea Stiria, Austria, care este vizitat de un număr mare de turişti în fiecare an, a scăzut brusc, după ce sute de români au luat cu asalt pagina şi au dat recenzii negative, anunţă Smart Radio.
  • Cel mai mare urs din UE a fost omorât de un prinţ austriac, în Covasna.
  • Arthur avea vârsta de 17 ani şi a fost cel mai mare urs observat în România şi probabil cel mai mare care trăia în Uniunea Europeană.
  • Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein, acuzat că a ucis ursul Arthur: „Personal, nu vreau să mă implic în niciun fel în discuţie”.
  • Garda de Mediu verifică dacă s-a respectat Ordinul ministrului Mediului, de care s-a folosit prinţul austriac.
3918 afișări
Imaginea articolului Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur. Tripadvisor a blocat recenziile

Google Maps: Ratingul castelului Riegerburg, scăzut de românii indignaţi de omorârea ursului Arthur

UPDATE: Tripadvisor a anunţat că a blocat recenziile de la Castelul Riegersburg din cauza reacţiei românilor nemultumiţi după uciderea lui Arthur de catre prinţul austriac.

Castelul este deţinut de familia Prinţului Emanuel von und zu Liechtenstein, cel care l-a ucis cel mai mare urs brun din România.

În acest moment, nota atracţiei turistice este 3,7 (din 5, nota maximă).

Proprietatea prinţului avea deja peste 2.000 de recenzii, majoritatea pozitive.

Tot mai mulţi români indignaţi contribuie în fiecare minut la discreditarea atracţiei turistice – 1 stea şi un comentariu care să motiveze decizia.

„Criminalule”, „Pentru Arthur”, „Ruşine, nu suntem de vânzare” – sunt comentariile preferate de ai noştri.

Cel mai mare urs din UE a fost omorât de un prinţ austriac, în Covasna. Arthur avea vârsta de 17 ani şi a fost cel mai mare urs observat în România şi probabil cel mai mare care trăia în Uniunea Europeană.

Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein, acuzat că a ucis ursul Arthur, pe un fond de vânătoare din Covasna, a oferit jurnaliştilor de la Blick prima reacţie după scandalul izbucnit în România.

Citeşte şi: Ce scrie presa internaţională despre scandalul din România după împuşcarea ursului Arthur: „Un prinţ în febra vânătorii”

Ministerul Mediului a demarat un control în cazul ursului împuşcat în Covasna, a confirmat ministrul de resort Tanczos Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici