Video Grindină de mărimea unui ou de găină. Acoperişuri, maşini şi culturi distruse în COMARNIC în urma unei furtuni puternice

Mai multe acoperişuri de case din Comarnic, jud. Prahova, au fost distruse în urma unei puternice furtuni în timpul căreia a căzut şi grindină de mărimea unui ou de găină. De asemenea, au fost avariate mai multe maşini şi afectate culturile din gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5091 afișări

Primarul oraşului Comarnic, Sorin Popa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitate a fost o furtună puternică, a plouat torenţial, a bătut vântul şi a căzut grindina.

”A fost o furtună puternică. Grindina a fost de mărimea unui ou, a fost foarte mare. A distrus acoperişurile caselor, atât cele din tablă, cât şi cele din ţiglă, mai multe maşini, chiar foarte multe din ce am vorbit cu oamenii, au fost avariate, li s-a spart geamul, tabla îndoită. Culturile au fost şi ele puse la pământ", a declarat Popa.

Primarul a adăugat că deocamdată nu ştie numărul exact al gospodăriilor afectate şi că se face un inventar cu toate pagubele produse în urma furtunii.

Pompierii intervin, marţi, în cartierul Cumpătu din Sinaia, unde şoseaua a fost inundată, în urma unei ploi torenţiale.

Sursa: Facebook - Ion Popa, George Sandru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici