Guvernul a instalat la Palatul Victoria un rastel pentru parcarea bicicletelor

Guvernul a instalat în curtea Palatului Victoria, un rastel pentru parcarea bicicletelor, anunţul fiind făcut pe pagina de Facebook a Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Social, condus de Violeta Alexandru.

Guvernul a instalat la Palatul Victoria un rastel pentru parcarea bicicletelor (Imagine: Catalin Lutu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Prin ianuarie, după Sărbatori am început să întrebăm cum de nu există parcare pentru biciclete la Guvern. Fusese, o perioadă, printr-o parcare în apropiere dar cineva o desfiinţase. Doar nu o să vină cineva la Guvern cu bicicleta? La final de ianuarie, după o vizită OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România -n.r.) la noi, ne-am decis să ne interesam cine şi cum se poate ocupa de montarea unei parcări chiar în curtea Guvernului." se arată pe pagina de Facebook a MCPDS.

Textul este însoţit şi de o fotografie în care apare ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Social, Violeta Alexandru.

Rastelul a fost montat la intrarea din bulevardul Iancu de Hunedoara şi poate parca cinci biciclete. În viitor, se intenţionează instalarea unui rastel la intrarea din strada Paris şi a altor două în parcările din jurul Palatului Victoria.

Şi Camera Deputaţilor a amplasat, în urmă cu un an, un rastel pentru10 biciclete la intrarea S2 din Palatul Parlamentului, destinat deputaţilor şi personalului angajat.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
GUVERN ,
BICICLETE ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Martorul-cheie rupe tăcerea