Guvernul alocă circa 10 milioane lei din Fondul de rezervă pentru lucrări la biserici

Guvernul va aloca aproximativ 10 milioane lei pentru lucrări de reabilitare şi construcţie la biserici şi case parohiale, banii urmând să fie acordaţi din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Executivului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

776 afișări
Imaginea articolului Guvernul alocă circa 10 milioane lei din Fondul de rezervă pentru lucrări la biserici

Guvernul alocă circa 10 milioane lei din Fondul de rezervă pentru lucrări la biserici (Imagine: Thomas Dan/ Mediafax Foto)

Fondurile vor fi acordate prin suplimentarea bugetului pe acest an al Ministerului Culturii.

Transferul fondurilor va fi efectuat în baza unei hotărâri avizate de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici