Guvernul vrea să emită o ordonanţă pentru înfiinţarea orchestrei Uniunii Europene

Guvernul va emite, în curând, o ordonanţă pentru înfiinţarea unei orchestre a Uniunii Europene în cadrul Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene preluată de România la 1 ianuarie 2019, a anunţat Manuela Hărăbor, consilier onorific al Executivului la ceremonia de deschidere de la Ateneul Român.

858 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea să emită o ordonanţă pentru înfiinţarea orchestrei Uniunii Europene

Guvernul vrea să emită o ordonanţă pentru înfiinţarea orchestrei Preşedinţiei Consiliului UE

Anunţul a fost făcută de consilierul onorific al Guvernului, înaintea concertului orchestrei Uniunii Europene care a marcat inaugurarea Preşedinţiei Consiliului UE, mandat care va fi deţinut de România pe o perioadă de şase luni.

În cadrul ceremoniei de joi de la Ateneul Român au susţinut discursuri preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache, preşedintele Parlamentului European Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker şi premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, preşedintele CE Jean-Claude Juncker va avea întâlniri bilaterale cu preşedintele Klaus Iohannis şi ulterior cu premierul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene. Cele două reuniuni vor fi urmate de conferinţe de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici