Guvernul vrea să organizeze "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Victoria de 1 Decembrie

Guvernul intenţionează să organizeze sâmbătă, de 1 Decembrie, "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Victoria, cu ocazia Zilei Naţionale a României, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

450 afișări
Imaginea articolului Guvernul vrea să organizeze "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Victoria de 1 Decembrie

Guvernul vrea să organizeze "Ziua Porţilor Deschise" la Palatul Victoria de 1 Decembrie (Imagine: Ovidiu Radu/Mediafax Foto)

"La acest moment, proiectul este în lucru, pentru a fi stabilite traseul şi programul de vizitare", au arătat sursele.

Prin "Ziua Porţilor Deschise", mai multe săli din sediul Guvernului vor putea fi vizitate gratuit. 

Informaţia a fost confirmată printr-un comunicat al Guvernului în care se arată că, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în data de 1 Decembrie 2012, Palatul Victoria va fi deschis între orele 9.00 şi 13.00 tuturor românilor care doresc să viziteze sediul Guvernului.

Primul-ministru va fi gazdă pentru vizitatori, între orele 9.00-10.00.

Accesul în Palatul Victoria, pentru vizitatori, se va face pe la intrarea principală, urmând ca în intervalul amintit să poată fi vizitate sălile de la etajul 1. Este vorba de Sala de Şedinţe a Guvernului, Sala de Ceremonii şi Sala de primiri oficiale.

"Programul acestei acţiuni este unul extins şi pentru perioada de după festivităţile care vor avea loc la Arcul de Triumf, tocmai pentru a permite tuturor doritorilor să participe la ambele momente", arată Executivul.

Cei care vor fi prezenţi la Palatul Victoria, dar şi la festivităţile organizate la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României vor primi din partea Guvernului câte un steag.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici