HORA UNIRII, la metrou: Cum au fost întâmpinaţi călătorii, de Ziua Unirii Principatelor - GALERIE FOTO

Ziua Unirii a fost sărbătorită duminică la metroul bucureştean. Ansamblu Folcloric "Cununa Carpaţilor" a susţinut un concert în staţia Piaţa Unirii 2, punctul central fiind acela când călătorii au fost invitaţi să se prindă în "Hora Unirii".

937 afișări
Imaginea articolului HORA UNIRII, la metrou: Cum au fost întâmpinaţi călătorii, de Ziua Unirii Principatelor - GALERIE FOTO

HORA UNIRII, la metrou. Cum au fost întâmpinaţi călătorii, de Ziua Unirii Principatelor (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

 
De asemenea, românii care s-au întors cu avionul în ţară,  de Ziua Unirii Principatelor, au avut parte de un moment emoţionant. Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, pasagerii au putut dansa "Hora Unirii" în spectacolul oferit de ansamblul Doiniţa, la  terminalul Sosiri.
 
De evenimente tematice, cu cântece, dansuri şi expoziţii, s-au putut bucura şi cei care au ales să călătorească cu trenul. Cu ocazia aniversării a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, în peste 80 de gări, ansambluri de dansatori, artişti, cluburi de copii, cadre didactice şi liceeni au sărbătorit împreună cu feroviarii şi cu miile de călători.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici