HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2020: Zodiile care vor fi puse în faţa unor încercări în plan sentimental. Nativii cei mai norocoşi azi

În prima parte a zilei, Luna din Fecioară aderă la o opoziţie cu Neptun din Peşti, iar spre seară formează un aspect tensionat de careu cu Marte din Săgetător, semn că la începutul şi finele zilei, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor fi puse în faţa unor încercări în plan sentimental, financiar sau profesional.

15616 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2020: Zodiile care vor fi puse în faţa unor încercări în plan sentimental. Nativii cei mai norocoşi azi

HOROSCOP 11 FEBRUARIE 2020

Mai norocoase sunt semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care au parte de determinare şi consecvenţă de pe urma aspectelor amonioase de trigon formate de aceeaşi Lună cu Pluto şi Saturn din Capricorn.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE BERBEC

Prima parte a zilei riscă să fie destul de dificilă la nivel profesional. Ai putea avea parte de încurcături sau urgenţe care ţi-ar putea da unele planuri peste cap. Sau poate că nu te simţi prea bine, ceea ce interferează la un anumit nivel cu randamentul tău. Situaţia se îmbunătăşte treptat până la prânz, când se pare că îţi recapeţi momentum-ul. Spre seară încă, s-ar putea ca starea ta de spirit să aibă din nou de suferit. Acest lucru s-ar putea datora unor temeri legate de modul în care se vor finaliza treburile de care te-ai ocupat pe parcursul zilei.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE TAUR

De dimineaţă, îţi poate fi destul de greu să discerni dacă ar fi mai bine să te ocupi de lucrurile de pe ordinea de zi sau cele care vizează anumite planuri de viitor. Tonusul tău mental îşi revine pe dup-amiază, când îţi faci ordine în gânduri şi încerci să te bucuri şi să profiţi mai mult de ceea ce îţi aduce ziua de astăzi. Există însă posibilitatea ca, spre seară, să apară unele probleme în plan sentimental. S-ar putea să fie vorba despre discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă, pe care nu aveai cum să le prefigurezi din timp.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE GEMENI

Serviciul şi familia te solicită în egală măsură în prima parte a acestei zile, dar până la urmă, reuşeşti să o scoţi cumva la capăt, fapt care îţi permite ca dup-amiază să vezi mai îndeaproape de nevoile celor dragi şi de treburile care vizează gospodăria. Cu toate acestea, spre seară, ceva din atitudinea şi abordarea ta vis-a-vis de chestiunile casnice şi domestice pare să îl nemulţumească destul de tare pe partener. Poate că, în viziunea sa, nu ai făcut destul sau că nu ai intervenit la timp, ceea ce a dus la alte probleme pe care trebuie să le descurci.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE RAC

În prima jumătate a acestei zile, eşti într-o dispoziţie combativă, care iese la iveală mai ales în contextul unor discuţii avute la nivel profesional. Nu eşti dispus(ă) să renunţi la unele idei pe care le crezi valide doar de dragul bunei înţelegeri cu ceilalţi. Spre orele amiezii, pari mai disponibil(ă) decât înainte să iei în calcul alte viziuni şi să ajungi la o cale de mijloc, dar pare că răul este deja făcut. Nu este exclus să se fi ajuns la erori destul de mari, care trebuie reparate urgent şi care implică pierderi inutile de timp şi energie pentru toţi.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE LEU

Din punct de vedere financiar, se anunţă o zi atât cu pierderi, cât şi câştiguri, dar s-ar putea ca, la finele zilei, balanţa să încline către cele dintâi. Mai exact, s-ar putea ca în prima parte a zilei să trebuiască să faci unele plăţi destul de mari, pe care poate nu ai reuşit să le preconizezi din timp şi la care te aşteptai mai mult sau mai puţin. Vestea bună este că dup-amiază reuşeşti să faci unele comisioane care îţi aduc un plus la buget, semn că nu resimţi prea tare cheltuielile făcute. Fereşte-te însă ca diseară să faci achiziţii.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE FECIOARĂ

Prima parte a acestei zile stă sub semnul tensiunilor cu persoana iubită. Motivele le cunoşti tu mai bine, iar dacă arunci o scurtă privire în retrospectivă, îţi vei da seama fără prea multe dificultăţi ce anume ar avea partenerul să îţi reproşeze. Până dup-amiază însă, spritele se calmează şi chiar pare să revină armonia în planul sentimental. Spre seară însă, există posibilitatea să îţi dai seama că nu a fost vorba decât de o acalmie. Se cer purtate discuţii serioase şi sincere pentru ca norii de furtună să se risipească total la acest nivel. Încurajează la dialog şi fii înţelegător(oare).

HOROSCOP 11 FEBRUARIE BALANŢĂ

Nu te aşteaptă o zi cu prea mult spor în plan profesional. Poate că te-ai frământat destul de tare ieri în legătură cu anumite treburi şi randamentul tău este mai scăzut astăzi. Ori apar din senin probleme la birou şi îţi este greu să faci faţă. Pe de altă parte, odată ajuns(ă) acasă, îţi face bine compania celor dragi, care te ajută să te linişteşti şi să îţi regăseşti echilibrul. Spre seară, există încă riscul să interpretezi greşit unele vorbe sau gesturi ori să afli o veste care te poate transporta din nou în starea de spirit mai puţin bună.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE SCORPION

Şi tu pari să te confrunţi cu dilema potrivit căreia nu îţi dai seama dacă ar fi mai bine să te bucuri de oportunităţile pe care ţi le aduce momentul sau să te concentrezi pe planurile cu bătaie lungă. Până dup-amiază, pari să te lămureşti întrucât, prin intermediul networking-ului, dai peste persoane dispuse să te ajute să faci progrese către materializarea sau extinderea proiectelor la care visezi. Ţine însă cont că ar putea fi nevoie să faci unele investiţii la finalul zilei. Cu toate că nu par a exista riscuri de pagube, recomandarea astrelor ar fi să mai aştepţi puţin.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Te simţi astăzi ca un resort de care se trage la ambele capete. Pe de-o parte sunt familia şi treburile casnice, iar pe de altă parte cariera şi răspunderea care îţi revine la serviciu. Oricât de urgente ar fi chestiunile gospodăreşti sau domestice, s-ar putea să decizi spre orele amiezii să-ţi vezi mai abitir de muncă, mai ales că sarcinile de care te ocupi acum îţi pot aduce destul de mulţi bani dacă reuşeşti să le termini înainte de termen la aşteptările celor care le-au contractat. Dar cu toate că-ţi dai silinţa, s-ar putea ca şefii să aibă de comentat.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE CAPRICORN

Pari a fi într-o dispoziţie destul de certăreaţă în dimineaţa aceasta, dar s-ar părea că până pe dup-amiază te calmezi şi îţi vii în fire, ajungând poate chiar să îţi ceri scuze că ai creat valuri inutil. În a doua parte a zilei, încerci să îţi cântăreşti mai atent cuvintele şi se vede că ai reuşit să adopţi o atitudine conciliantă. Cu toate acestea, s-ar putea ca remuşcările să îţi dea târcoale încă spre seară, atunci când te gândeşti cu groază la repercusiunile schimburilor de replici acide pe care le-ai avut în prima parte a zilei. Încearcă să treci peste.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

În prima jumătate a zilei ar putea apărea unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Sau poate este vorba de unele plăţi pe care le-ai fi putut evita de timpuriu dacă erai mai atentă. În orice caz, spre dup-amiază constaţi că dacă te limitezi la minimul necesar de cumpărături, bugetul îţi va ajunge să te descurci toată săptămâna. Diseară însă, dacă prietenii îţi propun să ieşi în oraş, va trebui să îi refuzi politicos şi să o lăsaţi pe altă dată. Iar dacă ţi se solicită un împrumut, va trebui să explici situaţia pentru ca celălalt să nu se lezeze.

HOROSCOP 11 FEBRUARIE PEŞTI

Între tine şi persoana iubită sau în raport cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, ar putea apărea tensiuni în această dimineaţă. Spre orele amiezii, reuşiţi totuşi să le depăşiţi pe cele mai multe dintre ele. Sunteţi conştienţi de faptul că formaţi o echipă puternică şi că ar fi păcat să vă inflamaţi din nimicuri, date fiind toate realizările pe care le-aţi avut până acum şi toate planurile de viitor care vă leagă. Diseară însă, există riscul să se reitereze luptele pentru putere. Este clar că cineva încearcă să aibă ultimul cuvânt şi că a deraiat de la calea compromisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici