HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea parte de oportunităţi de neratat şi vor ieşi învingătoare astăzi

HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2019: Pe ultima sută de metri în Fecioară, Luna aderă la un aspect armonios de trigon cu Venus din Capricorn, pregătind o dimineaţă productivă pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn). Dup-amiază, când intră în Balanţă, formează o configuraţie astrală tensionată de careu cu Jupiter din Capricorn, indiciu cum că semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) s-ar putea să aibă parte de o după-amiază mai tensionată.

9505 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 DECEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea parte de oportunităţi de neratat şi vor ieşi învingătoare astăzi

Sursa FOTO: Profimedia Images

HOROSCOP 19 DECEMBRIE BERBEC

În prima parte a acestei zile, dai dovadă de un nivel de productivitate la fel de ridicat ca în dup-amiaza zilei de ieri, semn că s-ar putea să duci la bun sfârşit o bună parte din activităţile zilei încă de dimineaţă. După orele amiezii, ar putea apărea însă unele tensiuni între tine şi superiori. Sau poate că tu şi persoanele cu care lucrezi - partenerul de afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii - aveţi neclarităţi în privinţa cui îi revin anumite responsabilităţi. Este evident că trebuie să discutaţi aplicat pe tema acelor lucruri care au dus la apariţia unor scântei între voi azi.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE TAUR

Eşti bine dispus(ă) şi vesel(ă) în această dimineaţă, semn că starea de spirit bună de care te-ai bucurat în dup-amiaza zilei de ieri s-a cultivat cu succes până astăzi. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre a doua parte a acestei zile, atunci când lucrurile par să nu evolueze în aceeaşi direcţie bună. Anumite sarcini de serviciu mai complicate riscă să te aducă la capătul puterilor sau să îţi influenţeze în mod negativ dispoziţia. Aşadar, ai mare grijă să nu te implici prea mult emoţional pentru că s-ar putea ca stresul să-ţi consume energia cu totul fără să realizezi.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE GEMENI

Calmul dup-amiezei de ieri se prelungeşte până astăzi, când pleci de acasă echilibrat(ă) perfect la nivel emoţional. La serviciu, lucrurile par să meargă bine, dar s-ar putea ca, în plan sentimental, să ai de-a face cu tensiuni după orele prânzului. Tu sau partenerul puneţi presiuni prea mari pe celălalt, având tendinţa de a-l sufoca sau de a-l face să simtă că ceea ce face nu este destul. Poate că există unele probleme de încredere pe care trebuie să le discutaţi ori trebuie să daţi dovadă de mai multă sinceritate unul în raport cu celălalt. Altfel, situaţia se poate înrăutăţi vizibil.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE RAC

În dimineaţa acestei zile, abilităţile tale de comunicare şi de a interacţiona eficient cu ceilalţi se menţin la cotele ridicate dictate ieri dup-amiază de astre, dar s-ar putea ca unele lucruri să rămână însă nediscutate din varii motive. Aşa se face că, în a doua jumătate a zilei, pot apărea tensiuni între tine şi partener pe teme domestice sau de ordin casnic, fapt ce poate conduce la replici acide, care nu duc însă niciunde. Caută să te concentrezi mai degrabă pe descoperirea de soluţii decât pe căutarea vinovatului. Altfel, sfârşiţi prin a vă pierdeţi vremea fără să realizaţi mare lucru.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE LEU

În prima parte a zilei, se menţin şansele crescute de câştig din dup-amiaza de ieri, semn că nu îţi lipsesc randamentul şi capacitatea de a atrage oportunităţi în direcţia ta. Spre orele amiezii însă, există posibilitatea ca atmosfera de la serviciu să devină una încărcată. Apar unele diferenţe de opinie între tine şi colegii de muncă sau poate că unele confuzii sau nelămuriri te aduc în situaţia de a comite erori care nu îţi stau deloc în caracter. În ciuda incompatibilităţii de viziune care se face remarcată între voi, trebuie să găsiţi totuşi puterea de a căuta un teren comun.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE FECIOARĂ

În prima jumătate a acestei zile, pari să fii la fel de binedisupus(ă) ca ieri dup-amiază, iar acest lucru te ajută să îţi începi ziua cu spor şi entuziasm. După orele prânzului, s-ar putea să îţi dai seama însă că te-ai lăsat pradă impulsului şi că poate ai băgat mâna prea adânc în buzunar, încredinţat(ă) că nu vei cheltui atât de mult. O scurtă accesare a aplicaţiei aferente contului tău bancar relevă însă altceva, semn că va trebui să îţi regândeşti limitele financiare pe sfârşitul de săptămână. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul tău de sărbători să sufere teribil.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE BALANŢĂ

Cu toate că rămâi în dispoziţia introspectivă dictată ieri dup-amiază de astre, ai parte de o dimineaţă liniştită, în care te bucuri de echilibrul necesar pentru a face faţă provocărilor zilei. S-ar putea totuşi, ca după programul de la serviciu, atmosfera din familie să nu coincidă cu starea ta de spirit calmă. Ceva din atitudinea ta nu le convine apropiaţilor şi nu se dau în lături să îţi ascundă acest lucru. În felul acesta, s-ar putea contura unele tensiuni între voi, care riscă să ruineze dup-amiaza acestei zile. Găseşte-ţi puterea să laşi de la tine dacă vezi că nu cedează.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE SCORPION

Eşti sociabil(ă) şi deschis(ă) în această dimineaţă, iar de aceste calităţi potenţate te-ai bucurat şi în dup-amiaza zilei de ieri, semn că dacă nu ai avut timp atunci să obţii tot ce ţi-ai dorit din interacţiunile cu ceilalţi, îţi poţi relua cu succes planurile astăzi. Emani siguranţă de sine prin toţi porii, iar acest lucru te ajută să creezi impresia unei persoane pe care se poate conta realmente. Acest lucru nu înseamnă însă că nu ai şi tu temerile tale. Ele s-ar putea manifesta chiar astăzi, după programul de la serviciu, când reiese din vocea ta că ai unele nesiguranţe.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Aceasta este una dintre acele zile în care finanţele tale sunt fluctuante. Prima parte a zilei poate veni la pachet cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica o parte din economii prin intermediul investiţiilor, dar s-ar putea ca, până dup-amiază, să fie nevoie să glisezi acele sume în alte direcţii. Cel mai probabil este vorba despre un proiect sau de un plan de viitor care necesită finanţare rapidă pentru a face unele progrese vizibile. În orice caz, bugetul tău nu se va schimba prea mult astăzi, cu toate că ajung să-ţi intre bani frumuşei în buzunar.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE CAPRICORN

Dispoziţia ta din această dimineaţă este la fel de bună ca ieri dup-amiază. Ai o mentalitate de învingător(oare), care reuşeşte să vadă oportunităţi acolo unde altfel le-ar fi trecut cu vederea. S-ar putea însă ca, după orele prânzului, să observi că unele lucruri nu depind doar de tine. Există autorităţi deasupra ta care ghidează felul în care evoluează anumite situaţii sau care îţi impun să acţionezi într-un mod pe care tu nu l-ai fi ales. Poate că dacă ţi-ai susţine punctul de vedere în faţa şefilor, ai reuşi să îi convingi că abordarea ta este mai potrivită contextului de azi.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Cu toate că astăzi - ca ieri dup-amiază, de altfel - eşti mai retras(ă) şi mai tăcut(ă) decât de obicei, nu înseamnă că starea ta de spirit lasă de dorit. Ba dimpotrivă, eşti bine cu tine însuţi(ăţi) şi într-o stare de echilibru care îţi permite să gestionezi cu bine urgenţele şi decalajele care pot face obiectul acestei dimineţi. Există însă unele situaţii în care ai putea avea senzaţia că pierzi controlul, sentiment care riscă să-ţi răpească din capacitatea de a cântări repede şi eficient care este cea mai bună strategie de atac. Nu te pierde cu firea şi vezi ce-i de făcut.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE PEŞTI

Nivelul ridicat de randament afişat ieri dup-amiază continuă să se manifeste şi în această dimineaţă, indiciu cum că ai putea duce la îndeplinire mai multe sarcini de lucru decât te-ai fi aşteptat. În plus, eşti comunicativ(ă) şi reuşeşti să îi animi pe ceilalţi cu entuziasmul de care dai dovadă atunci când vorbeşti şi te ocupi de proiectele voastre comune. Cu toate acestea, s-ar putea ca nu toate persoanele cu care colaborezi să fie atât de pasionate ca tine, lucru de care devii, din păcate, conştient(ă) în dup-amiaza acestei zile. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a le resuscita interesul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici