HOROSCOP 20 noiembrie 2019: Zodiile care primesc veşti bune şi au parte de o zi favorabilă astăzi

Mercur iese astăzi din retrogradarea prin semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu se vor mai confrunta cu probleme de comunicare şi organizare din ultimele săptămâni.

10331 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 noiembrie 2019: Zodiile care primesc veşti bune şi au parte de o zi favorabilă astăzi

HOROSCOP 20 noiembrie 2019

Berbec

Mercur revine astăzi la tranzitul în sens direct prin casa banilor şi a bunurilor dobândite şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, semn că dacă aţi avut parte de conflicte pe teme financiare sau s-a întâmplat să nu cădeţi de acord în ce direcţie s-o ia economiile voastre, s-ar putea ca în perioada următoare să întâmpinaţi mai puţine dificultăţi din acest punct de vedere. Nu te aştepta însă ca problemele să dispară cu totul: ar fi de dorit să repuneţi pe tapet politicile economice ale relaţiei voastre. Pare că opinii voastre încep să diveargă.

Taur

Mercur începe azi să se mişte din nou firesc prin casa parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că probleme de comunicare întâmpinate în raport cu persoana iubită şi/ sau asociaţi, clienţi şi colaboratori devin mai puţin pregnante decât până acum. Desigur, s-ar putea să mai apară subiecte pe baza cărora viziunile voastre nu se suprapun, dar nu mai daţi dovadă de aceeaşi încrâncenare ca până acum. În astfel de situaţii, arată-te dispus(ă) să ajungi la un compromis şi propune soluţii pe care să le supuneţi dezabterii. În felul acesta, se va ajunge la o concluzie favorabilă.

Gemeni

Mercur se întoarce azi la traiectoria sa firească prin casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă nu te-ai prea înţeles cu colegii de muncă în ultima perioadă, este de aşteptat ca lucrurile să se schimbe în bine în zilele următoare. Laşi orgoliul la o parte mai uşor decât până acum şi urmăreşti să nu mai cazi pradă neînţelegerilor, aşa cum poate s-a întâmplat în ultima perioadă. Nativii(ele) acestui semn care nu au primit răspunsuri concludente în urma unor investigaţii medicale s-ar putea să primească un diagnostic pertinent sau chiar nişte veşti bune cu privire la situaţia lor.

Rac

Mercur iese astăzi din retrogradarea prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că dacă ai avut parte de discuţii în contradictoriu cu persoana iubită şi/ sau copiii, întoarcerea planetei comunicării la mersul direct te va ajuta să revii la sentimente mai bune. Îţi este mai uşor decât în ultimele săptămâni să descoperi de unde anume părerile voastre diverg şi care sunt punctele comune pe baza cărora puteţi construi o viziune unanimă a ceea ce se întâmplă în peisajul vostru actual. Nativii(ele) acestei zodii care se simt pregătiţi(te) pentru o relaţie comunică acum mai uşor cu admiratorii(ele).

Leu

Mercur ajunge azi la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău general, rezolvând o serie de neconcordanţe de mentalitate care s-au manifestat între tine şi cei dragi din familie, aflaţi poate la o vârstă mai înaintată decât tine. Aşadar, dacă ai resimţit puternic prăpastia între generaţii în ultima perioadă, aşteaptă-te ca situaţia să se îmbunătăţească din acest punct de vedere. Ce-i drept, perspectivele voastre nu ajung să se suprapună miraculos, dar măcar nu mai insistaţi la fel de mult pe acele subiecte de discuţie care vă conduc în direcţii diametral opuse. Concentrează-te mai degrabă pe ceea ce vă apropie.

Fecioară

Mercur revine astăzi la traiectoria firească prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce face ca tracul sau stilul haotic de exprimare din ultimele săptămâni să te părăsească încetul cu încetul. Încearcă să vezi dacă acestea ţi-au cauzat probleme în vreun fel în relaţia cu ceilalţi; s-ar putea să sesizezi că au lăsat în urma sa neînţelegeri sau confuzii cărora trebuie să le găseşti degrabă o rezolvare. În caz contrar, s-ar putea să le cultivi mai departe, ajungând astfel să corodeze fundaţia unor relaţii foarte importante pentru tine. Aşadar, dacă îţi pare că s-au creat nelămuriri, încurajează la dialog.

Balanţă

Mercur se întoarce azi la tranzitul firesc prin casa banilor şi a bunurilor, un indiciu cum că gestionarea banilor nu îţi mai pare o activitate la fel de grea ca până acum. Nu te mai trezeşti la fel de des că nu îţi dai seama încotro ţi s-au dus finanţele sau că nu-ţi aminteşti cheltuieli pe care aplicaţia bancară ţi le semnalează negru pe alb. Acum ar fi momentul ideal să lucrezi la strategii mai eficiente în acest sens. Propune-ţi, de exemplu, să îţi faci o listă de cumpărături şi să îţi setezi o limită de cheltuieli pentru celelalte cumpărături.

Scorpion

Cu Mercur înapoi la mersul direct prin semnul naşterii tale, eşti mai comunicativ(ă) decât în ultima perioadă. Ce-i drept, nu eşti genul de persoană care să se lanseze în discuţii fără să aibă ceva important de spus, dar în ultima perioadă ai fost exagerat de tăcut(ă). Vestea bună este însă că ai evaluat atitudini şi comportamente de care ai dat dovadă în lunile anterioare, dându-ţi exact seama ce anume ar trebui să schimbi pentru a obţine ce îţi doreşti de la interacţiunile cu ceilalţi. Oricare ar fi ajustările pe care le faci, ţine cont mereu de importanţa unei abordări naturale.

Săgetător

Reluarea mersului direct de către Mercur prin casa subconştientului te pune pe traiectoria potrivită către separarea sănătoasă de unele temeri şi frustrări pe care le tot duci în spate de o lungă perioadă de vreme. Pe parcursul retrogradării sale, te-ai raportat la ele mai des decât de obicei, dar pare că ţi-ai şi dat seama de unde să le iei, astfel încât să scapi de ele cu totul. Ce-i drept, nu te aşteaptă o muncă prea uşoară, dar fii sigur(ă) că toate provocările care îţi apar în cale te vor conduce la o poziţionare adecvată faţă de unele evenimente neplăcute.

Capricorn

S-ar putea ca tranzitul lui Mercur în sens retrograd prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale să îţi fi încurcat niţel socotelile. Este posibil ca proiectele tale să nu fi evoluat aşa cum te-ai aşteptat sau poate au stagnat ori chiar au involuat. În raport cu prietenii, nu este exclus să fi ales să te distanţezi de unele persoane, probabil din cauza unor atitudini care te-au dezamăgit şi ţi-au ridicat unele semne de întrebare în legătură cu intenţiile lor. De azi începând, când planeta comunicării revine la mersul direct, se recomandă să reiei eforturile şi discuţiile cu aceştia.

Vărsător

Cu Mercur revenit la tranzitul în sens direct prin casa carierei, ascensiunea ta profesională îşi reia avântul de care s-a bucurat în urmă cu câteva săptămâni. Dacă ţi se pare că nu ai evoluat prea mult în ultima vreme, s-ar putea să nu greşeşti prea mult. Retrogradarea acestei planete ţi-a dat timp de gândire în legătură cu unele strategii personale pe acest plan. În cel mai bun caz, te-ai ales cu revelaţii binevenite, care-ţi vor fi de mare folos în conturarea unui plan mai coerent de dezvoltare la nivel profesional. În plus, pare că te înţelegi mai bine cu superiorii.

Peşti

Mercur se întoarce azi la traiectoria firească prin casa deplasărilor pe distanţe lungi, a studiilor şi a filozofiei de viaţă, semn că debutează o perioadă bună pentru a reconsidera oportunitatea unor delegaţii în străinătate sau la mare depărtare de casă, a unor cursuri de perfecţionare sau a unor mici ajustări aduse sistemului de referinţă. Ai avut multe de învăţat de pe urma acestui tranzit în sens retrograd şi acum ar fi cel mai bun moment să aplici ce ţi-ai însuşit. Nu va dura mult până când te vei deschide unor oportunităţi cu care nu credeai că te vei întâlni curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici