HOROSCOP 24 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte astăzi de susţinerea astrelor în tot ceea ce îşi propun

Se formează azi o Mare Piramidă pe semne de Pământ între Luna din Fecioară, Uranus retrograd din Taur şi Saturn din Capricorn, indiciu cum că zodiile în care se află aceste planete vor avea parte de susţinerea astrelor în tot ce îşi propun în plan personal, dar şi profesional.

7780 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte astăzi de susţinerea astrelor în tot ceea ce îşi propun

HOROSCOP 24 octombrie 2019

Berbec

Stai destul de bine cu randamentul joia aceasta, dar s-ar putea ca acest lucru să nu ţină neapărat de câtă energie ai la dispoziţie. Mai degrabă, s-ar putea să fie vorba de unii factori care te motivează să tragi de tine şi să demonstrezi că poţi mai mult decât se crede. Nu este exclus să vrei să le demonstrezi superiorilor ceva sau să te califici pentru o primă sau chiar o mărire de salariu. În orice caz, cert este că astfel de stimulente funcţionează de minune în cazul tău şi se vede din nivelul de productivitate de care dai dovadă.

Taur

Ai un tonus mental de invidiat joia aceasta, iar de pe urma lui au de câştigat mai ales proiectele de suflet pe care le derulezi, relaţia cu copii şi cea cu partenerul. Mai exact, eşti spontan(ă) şi vrei să înnoieşti puţin atmosfera în relaţia cu ei, propunându-le poate activităţi noi, care nu fac parte din rutina voastră sau afişând o atitudine diferită acasă. Iar cum nivelul de creativitate este la cote maxime, este de aşteptat ca, în raport cu proiectele personale şi activităţile profesionale care te inspiră, să dai dovadă de un nivel de randament ridicat şi de multă inspiraţie.

Gemeni

În cazul în care treci prin unele momente mai dificile în familie sau unul dintre apropiaţi este greu încercat(ă) în această perioadă, astrele te ajută astăzi să îi înţelegi pe cei dragi dincolo de cuvinte. Altfel spus, îţi potenţează instinctele şi îţi dai seama fără prea mari dificultăţi ce anume încearcă să îţi transmită apropiaţii. În felul acesta, îţi permiţi să reacţionezi într-un mod care poate ajuta la îmbunătăţirea situaţiei actuale şi care evită să creeze o senzaţie de disconfort suplimentar. În loc să îi critici pentru alegerile greşite pe care le-au făcut, eşti dispus(ă) să-i ajuţi să treacă peste.

Rac

Ziua de joi este una propice pentru tine dacă intenţionezi să derulezi negocieri sau să porţi dezbateri în vederea stabilirea termenilor unui contact. Astrele te susţin în aceste demersuri şi te ajută să îţi impui punctul de vedere şi să ajungi la o înţelegere benefică pentru tine. Mai exact, îţi conferă viteză de reacţie, fler în comunicare şi tact în soluţionarea diferenţelor de viziune dintre tine şi cei cu care cauţi să începi o colaborare. Intuieşti foarte bine diferenţa dintre a fi ferm(ă) şi a da dovadă de inflexibilitate, reuşind astfel să obţii ceea ce ţi-ai propus de la început.

Leu

Te aşteaptă o zi destul de solicitantă joia aceasta şi chiar dacă a mai rămas doar o zi până la debutul weekend-ului, pare că eşti neobosit(ă) şi gata să înfrunţi orice provocare. Aşa se face că, într-un moment din săptămână în care colegii tăi o lasă mai moale, tu alegi să turezi motoarele. Ce-i drept, ajută şi faptul că te simţi motivat(ă) de unele beneficii materiale pe care le-ai putea obţine de pe urma proiectelor finalizate înaintea expirării termenului-limită. Sau poate reuşeşti să grăbeşti lucrurile şi să obţii un contract avantajos de pe urma căruia te alegi cu un comision.

Fecioară

Joia aceasta te surprinde într-o dispoziţie foarte bună, alimentată cel mai probabil şi de faptul că te bucuri de o atmosferă propice dezvoltării personale acasă. Este vizibil pentru toată lumea că eşti într-o formă de milioane, pregătit(ă) să mute munţii din loc pentru a obţine ceea ce merită. Aşadar, orice alegi să întreprinzi pe parcursul acestei zile, în plan profesional, financiar sau sentimental, ai parte de mult noroc din partea astrelor. Ştii ce îţi doreşti, eşti conştient(ă) că meriţi ce este mai bun şi nu dai înapoi până nu îţi atingi obiectivele. O astfel de atitudine te va duce departe.

Balanţă

Dacă treci printr-o perioadă cu multe schimbări în plan personal, aceasta este ziua în care să te opreşti şi să iei lucrurile pe îndelete. Ai multe lucruri de procesat înainte să iei unele decizii ale căror efecte le-ai puteai simţi vreme îndelungată de acum încolo. Aşadar, permite-ţi să adopţi un ritm mai redus astăzi şi nu pune presiuni suplimentare pe tine. În cele din urmă, vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus şi între timp, găseşti şi timpul necesar pentru a-ţi construi un plan de acţiune pentru această perioadă. Ordonează-ţi în minte priorităţile acestor zile.

Scorpion

Astrele îţi activează astăzi abilităţile de comunicare şi socializare astfel încât să nu ratezi nicio oportunitate de networking. Prin intermediul unor prieteni sau cunoscuţi, s-ar putea să întâlneşti unele persoane care vor juca un rol important în viaţa ta. Mai exact, s-ar putea să îţi ofere sfaturi valoroase despre cum ţi-ai putea transpune în practică o idee de afaceri sau un proiect la care te gândeşti de multă vreme. Sau chiar te pot pune în contact cu oameni care ar fi dispuşi să investească în tine. Eşti pe drumul cel bun şi foarte aproape să-ţi împlineşti unele visuri mari.

Săgetător

Universul complotează astăzi la ascensiunea ta profesională, aducându-ţi în cale oportunităţi de a te face remarcat(ă) pentru experienţa şi aptitudinile tale. Trebuie totuşi să te pregăteşti moral pentru o zi plină şi aglomerată, care îţi va testa nervii şi capacitatea de a rămâne stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) în unele situaţii-limită. Dacă îţi joci însă bine cărţile, s-ar putea să te poziţionezi pe traiectoria către promovarea mult dorită, deci caută să dai tot ce ai mai bun. Persoane cu multă influenţă în compania sau domeniul tău de activitate sunt cu ochii pe tine şi vor să vadă cum te descurci sub presiune.

Capricorn

Ai multe de învăţat de pe urma experienţelor la care te supun astrele astăzi. Cu toate că nu oferă prea multe detalii despre natura lor, cert este că nu se întrevăd situaţii dificile, iar mentalitatea pozitivă de care te bucuri azi te ajută să percepi ceea ce ţi se întâmplă drept o oportunitate să te cunoşti mai bine. Aşadar, oricare ar fi întâmplările de care ai parte, cert este că te vor ajuta să îţi îmbogăţeşti perspectiva asupra vieţii şi să renunţi la unele prejudecăţi de pe urma cărora ai avut poate destul de mult de pierdut cândva în trecut.

Vărsător

Te afli în plină perioadă de maturizare, dar s-ar putea ca, pe fondul climatului astrale de astăzi, să o percepi ca fiind mai puţin dificilă decât în mod normal. În acest sens, îţi vine în ajutor familia, care îţi oferă înţelegerea de care ai nevoie şi sfaturile necesare pentru a o naviga mai uşor. Nu ezita nici să te raportezi la lecţiile pe care le-ai primit în trecut, atunci când te-ai aflat la intersecţii similare. Nu te grăbi să iei decizii şi calculează-ţi atent orice mişcare. De timpul pe care îl investeşti acum în strategiile tale de viitor depinde succesul.

Peşti

Ziua de azi promite să fie una extrem de favorabilă mai ales în cazul acelor nativi(e) care caută să se împlinească la nivel sentimental. Graţie prietenilor, la care găsesc sfaturile cele mai bune, reuşesc să abordeze pe acel cineva pe care au pus ochii de ceva vreme. Sau poate că ei ajung să le intermedieze prima întâlnire. De asemenea, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie deja consacrată, consultă-te cu prietenii comuni sau cu cei ai partenerului cum anume ar fi mai bine să pui problema cu cel drag într-o chestiune de viaţă mai sensibilă. Ei pot pune lucrurile într-o lumină nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici