HOROSCOP 29 octombrie 2019: Schimbări în viaţa profesională şi sentimentală pentru patru zodii Fixe

Luna aderă azi la o dublă conjuncţie cu Mercur şi Venus din Scorpion, potenţând energiile încă active ale Lunii Noi de ieri şi aducând primele schimbări în viaţa profesională, sentimentală şi familială a zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

5649 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 octombrie 2019: Schimbări în viaţa profesională şi sentimentală pentru patru zodii Fixe

HOROSCOP 29 octombrie 2019

Berbec

Aceasta este o zi extrem de favorabilă pentru a discuta cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri oportunitatea unor investiţii menite să sporească unele economii sau profituri realizate de curând împreună. Discutaţi deschis, faceţi schimb de notiţe şi supuneţi la dezbatere modalităţile prin care vă puteţi suplimenta resursele comune. În cazul în care tu şi persoana iubită traversaţi o perioadă nu prea favorabilă, acum este momentul să puneţi cărţile pe masă şi să spuneţi lucrurilor pe nume. Dacă există disponibilitate din partea amândurora, veţi reuşi să treceţi peste acest greu impas şi să vă consolidaţi relaţia mai mult ca oricând.

Taur 

Şi în cazul tău prioritatea ar trebui să fie relaţia cu partenerul şi cele de afaceri. Profită de contextul astral armonios de astăzi şi gândeşte-te cum anume ai putea să reglezi unele diferenţe de mentalitate şi abordare care au dus între timp la o oarecare distanţare între tine şi persoana iubită şi/ sau colaboratori. S-ar putea ca la mijloc să nu fie mai mult decât o serie de neînţelegeri care se pot soluţiona dacă vă puneţi la masă şi vorbiţi fără menajamente pe marginea lor. Fă-ţi curajul să deschizi subiectul dacă partenerul de viaţă şi/ sau afaceri nu preia iniţiativa.

Gemeni 

A doua zi a acestei săptămâni se întrevede a fi una dinamică şi ofertantă pentru tine atâta timp cât rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi nu cedezi în faţa provocărilor cu care vine la pachet în plan profesional. Nervii riscă să îţi fie întinşi la maximum şi experienţa de lucru să îţi fie supusă unei serii de texte dificile, dar te bucuri de susţinere din partea colegilor de muncă şi nu te dai în lături să soliciţi ajutor sau explicaţii suplimentare dacă simţi că ai nevoie. O astfel de atitudine te ajută să transformi acest tur de forţă într-o oportunitate.

Rac 

Tu te bucuri de conjuncturile astrale favorabile ale acestei zile în plan sentimental, acolo unde se prefigurează oportunităţi de a te apropia de persoana pe care o simpatizezi sau de a depăşi un impas în care te afli cu persoana iubită, pricinuit cel mai probabil de monotonie ori un soi de repetitivitate. Tot acum ai şansa de a aborda subiecte importante cu copiii, iar modul în care pui problema îţi permite să le câştigi încrederea şi să obţii o reacţie pozitivă din partea lor. În concluzie, se poate spune că ştii cum să-i atragi pe cei dragi de partea ta.

Leu 

Tot apropiaţii constituie şi pentru tine o prioritate astăzi, dar s-ar putea ca membrii familiei de origine să joace un rol mai important în scenariul acestei zile de marţi. Mai exact, s-ar putea să lămureşti cu ei aspecte confuze care au dus la un soi de agresivitate pasivă între voi în ultima perioadă. Ştii că poate te-ar deranja să auzi anumite lucruri pe care le au de spus, dar pe termen lung, un dialog sincer ca cel purtat astăzi vă poate fi benefic, cu atât mai mult cu cât mentalităţile nu se schimbă mai rar. Învaţă să accepţi anumite lucruri.

Fecioară 

Ziua de astăzi este una mai mult decât propice întâlnirilor de afaceri, negocierilor sau oricăror altor discuţii menite să pună bazele unor colaborări. Argumentele tale sunt pertinente, ştii să speculezi momentul cel mai potrivit şi ai vorbele la tine, iar toate aceste atuu-uri te ajută să îţi modulezi discursul în funcţie de direcţia în care o ia conversaţia. Este drept că mai ai multe pe cap astăzi, dar vei reuşi să le descurci pe toate eficient dacă îţi pui mintea la contribuţie şi eşti flexibil(ă). Caută aşadar să îţi începi ziua cu gândul că nimic nu e bătut în cuie.

Balanţă 

Astrele complotează astăzi întru sporirea şanselor tale de câştig. Se vehiculează în jurul tău ponturi cu privire la posibilităţi de rotunjire a bugetului şi alte modalităţi prin care îţi poţi consolida situaţia financiară din această perioadă. Sau poate ţi se întorc unele favoruri făcute cândva în trecut sub forma unor oportunităţi de a câştiga câte ceva în plus, suficient încât să acoperi unele cheltuieli care ţi-ar fi dat altfel mari bătăi de cap. Urmăreşte aşadar să pui câte ceva la ciorap şi ţine o evidenţă clară a veniturilor tale din aceste zile. Doar aşa le poţi manageria cel mai bine.

Scorpion 

Luna, Mercur şi Venus îşi dau astăzi mâna în zodia naşterii tale, ceea ce înseamnă că te numeri printre cei(le) mai norocoşi(oase) nativi(e) de astăzi. Oricare ar fi experienţele pe care ţi le pregătesc astăzi astrele, cert este că le vei face faţă cu brio, iar modul în care le vei gestiona îţi va face publicitate bună în rândul apropiaţilor şi al persoanelor cu care derulezi afaceri. Dai dovadă de un nivel de maturitate şi seriozitate demn de toată lauda şi fii sigur(ă) că nu va dura mult până când vei primi recunoaşterea şi răsplata pe care le meriţi întru-totul.

Săgetător 

Dacă ieri sau de câteva zile încoace au revenit în actualitate angoase şi nemulţumiri din trecut sau cu origini mai puţin cunoscute, află că astăzi se ivesc şi primele indicii cu privire la modul în care le poţi procesa eficient, astfel încât să poţi scăpa de ele o dată pentru totodeauna. Este drept că unele ar putea implica renunţări dificile şi rupturi dureroase pe moment, dar pe termen lung, vei vedea că aceste sacrificii te-au ajutat să te rupi de ziua de ieri şi să priveşti cu speranţă către cea de mâine. Gândeşte în perspectivă şi nu-ţi va fi greu.

Capricorn

Luna Nouă de ieri a deschis o perioadă favorabilă proiectelor şi iniţiativelor pe termen lung, iar aspectele astrale de astăzi nu fac decât să potenţeze energiile lunaţiei, aducându-ţi în cale primele oportunităţi de a face progrese notabile în direcţia visurilor tale sau a unor idei de antreprenoriat în asociere cu alte persoane. Afli poate despre unele posibilităţi de finanţare sau de existenţa unor persoane care îşi pot pune decisiv amprenta pe bunul mers al proiectelor ale căror baze intenţionezi să le pui ori pe care încerci să le dezvolţi. Prietenii îţi sunt şi ei cu tot sufletul aproape la nevoie.

Vărsător

Ascensiunea ta în plan profesional continuă pe fondul aspectelor astrale care se perfecţionează astăzi. Se arată şi astăzi oportunităţi de a te distinge de restul colegilor şi de a-ţi pune în evidenţă aptitudinile şi experienţa în domeniu. Aşadar, este important să dai dovadă în continuare de o atitudine proactivă, dispus(ă) să-şi ia pe umeri sarcini de lucru complexe de care alţii s-ar feri. Ştii că ele sunt cele care îţi permit să te faci remarcat(ă) şi să ai un cuvânt greu de spus în faţa superiorilor. Ţine însă cont că nu puţine sunt persoane care şi-ar dori să dai greş.

Peşti 

Şi azi e o zi în care apar oportunităţi de a te dezvolta pe plan profesional şi personal. În cazul unor nativi(e), a doua zi a săptămânii vine la pachet cu călătorii în interes de agrement sau afaceri care au un puternic impact asupra unor prejudecăţi sau idei adânc înrădăcinate de la care multă vreme nu au făcut rabat. Alţii(te) s-ar putea să fie angrenaţi(te) încă de ieri în tot felul de interacţiuni cu persoane care activează în străinătate sau în alte domenii şi de la care au multe de învăţat. Cert este că toţi trec prin schimbări de substanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici